4.78
  • 5
    7
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Logitech K380 - Bluetooth minimalistická klávesnica - Dark Grey - SK / CZ


56,51 €
s DPH

47.09 € bez DPH


PRIESTOR. JEN. PRE VÁS.Premeňte akýkoľvek priestor na minimalistický, moderný a viacúčelový s multifunkčnou klávesnicou K380 - mimoriadne tenkou a dizajnovo vydarenou klávesnicou ideálnou na písanie na počítači, smartfóne, tablete a ďal...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 920-007582-CZSK
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
PRIESTOR. JEN. PRE VÁS.
Premeňte akýkoľvek priestor na minimalistický, moderný a viacúčelový s multifunkčnou klávesnicou K380 - mimoriadne tenkou a dizajnovo vydarenou klávesnicou ideálnou na písanie na počítači, smartfóne, tablete a ďalších zariadeniach. Je to dokonalý spoločník pre váš každodenný multitasking.

VÁŠ PRIESTOR. KDEKOĽVEK.
Minimalistický, moderný a prenosný. Elegantná a ľahká klávesnica K380 Multi-Device Keyboard je vybavená technológiou Bluetooth®, takže ju môžete používať pre viacero zariadení doma, na cestách alebo v obľúbenej kaviarni. Píšte na notebooku, telefóne alebo tablete a majte svoj priestor pre seba, nech ste kdekoľvek.

PÍSAŤ NA ČOKOĽVEK
Akékoľvek zariadenie, akýkoľvek operačný systém. Klávesnica K380 Multi-Device Keyboard sa pripája ku všetkým bezdrôtovým zariadeniam Bluetooth s podporou externej klávesnice, takže môžete bez problémov pracovať v systémoch Windows®, macOS, iPadOS, Chrome OS™, Android™, iOS a dokonca aj na Apple TV.
Automaticky vykonáva mapovanie klávesov, pamätá si klávesové skratky a poskytuje vám štandardné rozloženie pre preferovanú platformu.

NAPÍŠTE. PREPÍNAČ S FUNKCIOU EASY-SWITCH. WRITE.
Pripojte klávesnicu až k trom zariadeniam (aj s rôznymi operačnými systémami) a prepínajte medzi nimi stlačením jediného tlačidla. Budete môcť písať, prepínať a pokračovať v písaní.

POHODLNÉ PÍSANIE AKO NA NOTEBOOKU
Všetky klávesy v kompaktnom dizajne. Vďaka veľmi kompaktným rozmerom môžete myš držať bližšie k sebe, takže nemusíte toľko naťahovať ruku a môžete sedieť zdravšie a pohodlnejšie. Nízkoprofilové zapustené klávesy pripojené pomocou technológie Scissor sa dokonale prispôsobia tvaru vašich prstov, čo umožňuje plynulé, tiché a ľahko návykové písanie ako na notebooku. Klávesnica sa navyše ľahko zmestí do vašej tašky.

ŽIVOTNOSŤ BATÉRIE 2 ROKY - BEZ OBÁV
Dva roky, dve alkalické batérie veľkosti AAA - nainštalované. Takže na problémy s batériami môžete zabudnúť.
LOGITECH
920-007582-CZSK
8595691036213

Tabuľka dát

Rozhranie
Bezdrôtové Bluetooth
Farba
Čierna
Kategória
Klávesnice
Lokalizácia
SK/CZ
Multimediálne klávesy
Áno

Súvisiace produkty 3

Logitech Desk Mat Studio Series - podložka na stôl - šedá

Cena 16,21 €
skladom
PODLOŽKA LOGITECH DESK MAT – ŘADA STUDIOKrásná a pohodlná podložka na stůl s protiskluzovou základnou a provedením odolným proti politíVÁŠ PRACOVNÍ PROSTOR. VYMEZENÝ.Seznamte se s příslušenstvím, které posune váš pracovní pr...

Logitech® Desk Mat Studio Series - DARKER ROSE - NAMR-EMEA

Cena 19,80 €
skladom
PODLOŽKA LOGITECH DESK MAT – ŘADA STUDIOKrásná a pohodlná podložka na stůl s protiskluzovou základnou a provedením odolným proti politíVÁŠ PRACOVNÍ PROSTOR. VYMEZENÝ.Seznamte se s příslušenstvím, které posune váš pracovní pr...