4.86
  • 5
    19
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Logitech MX Palm rest - podložka pod zápästie - grafitová


20,66 €
s DPH

17.22 € bez DPH


Prvotriedna protišmyková podložka na hodiny pohodlného písania.NA POHODLNÉ PÍSANIE.Opierka zápästia MX Palm Rest poskytuje spoľahlivú oporu a má mäkký povrch, ktorý poskytuje celodenné pohodlie. Je to prémiová opierka zápästia, ...
Dostupnosť: skladom > 36 ks Kód: 956-000001
Predpokladaný dátum expedície: 24.04.2024


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Prvotriedna protišmyková podložka na hodiny pohodlného písania.

NA POHODLNÉ PÍSANIE.
Opierka zápästia MX Palm Rest poskytuje spoľahlivú oporu a má mäkký povrch, ktorý poskytuje celodenné pohodlie. Je to prémiová opierka zápästia, ktorú môžete polohovať a presúvať podľa svojich predstáv. Je špeciálne navrhnutá pre tenké klávesnice - je ideálna na použitie s klávesnicami Logitech MX Keys alebo Logitech Craft.

TRVALÁ OPORA.
Pevná, ale pohodlná opierka zápästia udrží vaše ruky v pohodlnej a uvoľnenej polohe, aby ste mohli pohodlne písať celé hodiny.

VYSOKOKVALITNÉ MATERIÁLY
Mäkká, ale pevná pamäťová pena zaručuje pohodlie aj odolnosť - navyše je odolná voči škvrnám a ľahko sa čistí.

OPORA VO VAŠOM ŠTÝLE
Podložka je mäkká a príjemná na dotyk, ale nešmýka sa a nejazdí po povrchu. Opierka na ruky vždy pevne drží na svojom mieste bez ohľadu na to, ako a kde píšete.
LOGITECH
956-000001
5099206087255

Tabuľka dát

Typ
Klasická
Farba
Čierna
Kategória
Podložky pod myš
Druh
Podložka

Súvisiace produkty 9

Logitech MX keys for Mac - space gray - US

Cena 99,98 €
nie je skladom
NA MIERU PRE MACPredstavujeme klávesnicu MX Keys for Mac – navrhnutú pre bezproblémovú kompatibilitu so zariadeniami Mac a iPad. Klávesnica MX Keys pre Mac vo farebnom prevedení vesmírna šedá bola vytvorená pre efektivitu, stabilitu...