4.59
  • 5
    35
  • 4
    6
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    3

Logitech MX keys for Mac - space gray - US


99,98 €
s DPH

83.32 € bez DPH


NA MIERU PRE MACPredstavujeme klávesnicu MX Keys for Mac – navrhnutú pre bezproblémovú kompatibilitu so zariadeniami Mac a iPad. Klávesnica MX Keys pre Mac vo farebnom prevedení vesmírna šedá bola vytvorená pre efektivitu, stabilitu...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 920-009558


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
NA MIERU PRE MAC
Predstavujeme klávesnicu MX Keys for Mac – navrhnutú pre bezproblémovú kompatibilitu so zariadeniami Mac a iPad.
Klávesnica MX Keys pre Mac vo farebnom prevedení vesmírna šedá bola vytvorená pre efektivitu, stabilitu a presnosť – s podsvietenými klávesmi, ktoré sa prispôsobia meniacim sa svetelným podmienkam.

KLÁVESY PERFECT STROKE. ROZVRŽENIE MAC.
Klávesy s guľovým profilom zodpovedajú tvaru vašich končekov prstov a disponujú laserovou potlačou klávesov špecifickým pre Mac. Zaoblené rohy klávesov poskytujú zodpovedajúcu spätnú väzbu - bez ohľadu na to, kde kláves stlačíte. Okrem toho je na každom klávese nanesená matná vrstva, ktorá umožňuje prstom ľahko kĺzať po povrchu.

Píšte s istotou na klávesnici vytvorenej pre pohodlie, presnosť a pozoruhodnú stabilitu. Estetický minimalizmus a nadčasová konštrukcia dokonale ladia s vašou zostavou Mac – a navyše skvele vyzerá aj pôsobí.

Energia klávesnice MX Keys for Mac vystačí pri plnom nabití až na 10 dní – alebo až na 5 mesiacov s vypnutým podsvietením.
LOGITECH
920-009558
5099206090446

Tabuľka dát

Rozhranie
Bezdrôtové USB
Typ
Mechanická
Farba
Kozmická čierna
Kategória
Klávesnice
Určenie
Pre desktopy
Lokalizácia
US
Podsvietenie
Áno
Určené pre
Mac

Súvisiace produkty 1