4.46
  • 5
    9
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    1

Microsoft klávesnice Sculpt Ergonomic Keyboard USB Port ENG


99,75 €
s DPH

83.13 € bez DPH


Typ klávesnice:Membránová; Rozhranie klávesnice:Bezdrôtové; Lokalizácia klávesnice:EN
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 5KV-00005


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Opierka zápästia s polstrovaním Opierka zápästia s polstrovaním Podporuje a zlepšuje neutrálnu polohu zápästia. 2 Konštrukcia s rozdelenou klávesnicou Konštrukcia s rozdelenou klávesnicou pomáha udržať zápästia a predlaktia v neutrálnej, uvoľnenej polohe 3 Prirodzené zakrivenie Prirodzene zakrivené rozloženie klávesov kopíruje tvar vašich prstov 4 Konvexná klávesnica Konvexný tvar znamená, že zápästia používateľa sú v prirodzenom, uvoľnenom uhle 5 Samostatná numerická klávesnica Samostatná numerická klávesnica rozširuje možnosti rozloženia vašej pracovnej stanice 128-bitové šifrovanie Advanced Encryption Standard (AES) Táto klávesnica ponúka technológiu šifrovania Advanced Encryption Standard (AES*), ktorá je navrhnutá tak, aby pomáhala chrániť vaše osobné a obchodné informácie šifrovaním písaného textu. Reverzný náklon Reverzný náklon klávesnice vám pomôže písať so zápästím v neutrálnej polohe * Advanced Encryption Standard (AES) je špecifikácia elektronického šifrovania dát vytvorená americkým Národným inštitútom pre štandardy a technológie (NIST). Následne ho prijala federálna vláda USA ako schválenú šifrovaciu technológiu podľa štandardu FIPS-197. Zobraziť všetky funkcie Systémové požiadavky Počítač / operačný systém Vyžaduje sa počítač s nainštalovaným jedným z nasledujúcich operačných systémov, ktorý spĺňa príslušné požiadavky.Windows 8.1, Windows 8, Windows RT, Windows 7 Pevný disk 150 MB voľného miesta na pevnom disku Iné -Vyžaduje 2 alkalické batérie AA (sú súčasťou dodávky). -USB.
MICROSOFT
5KV-00005
885370602012

Tabuľka dát

Rozhranie klávesnice
Bezdrôtové