Náhlavná súprava Jabra so stojanom Evolve2 85, Link 380c MS, stereo, béžová


427,84 €
s DPH

356.53 € bez DPH


Typ zariadenia:Náhlavné sady
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 28599-999-888
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Obr. Ponořte se do ticha 1515181a

Ponorte sa do ticha

Naším cieľom je zabezpečiť, aby ste si mohli užívať pokoj, kdekoľvek ho potrebujete. Výsledkom sú špičkové profesionálne slúchadlá so špičkovou digitálnou hybridnou funkciou aktívneho potlačenia hluku (ANC), ktorá využíva naše doteraz najpokročilejšie digitálne obvody na maximálne potlačenie hluku - po nasadení slúchadiel sa môžete nerušene ponoriť do svojich myšlienok. Je čas zvýšiť latku. Spoznajte nový štandard.

Obr. Klid na důležité hovory, ať jste kdekoli 1515181b

Pokoj pri dôležitých hovoroch, nech ste kdekoľvek

Indikátor hovorov (BusyLight) sme od základu vylepšili - teraz je viditeľný zo všetkých strán. Keď s niekým telefonujete alebo ste na schôdzke, automaticky sa aktivuje červené svetlo. Môžete ho však aktivovať aj manuálne stlačením tlačidla. Takže aj keď ste uprostred akcie, indikátor hovoru vás ochráni pred vyrušením z akéhokoľvek smeru. Pôsobí ako integrovaná ochrana vašej koncentrácie.

Obr. Větší reproduktory. Lepší zvuk. Zkrátka skvělá muzika. 1515181c

Väčšie reproduktory. Lepší zvuk. Skrátka, skvelá hudba.

Túto náhlavnú súpravu sme vybavili výkonnými 40 mm reproduktormi, ktoré neprepúšťajú zvuk. Ak k tomu pridáte našu pokročilú digitálnu čipovú súpravu a najnovší kodek AAC, vaše uši sa rozozvučia hudbou nevídanej kvality. Kto čaká, bude čakať. Toto je zvukový zážitok, na ktorý ste čakali.

Obr. Nechte zaznít svůj hlas 1515181d

Nechajte svoj hlas zaznieť

Vieme, aké dôležité je, aby obe strany počas obchodného hovoru všetko jasne počuli. Preto sme výnimočnú kvalitu hovoru nášho špičkového radu Evolve posunuli ešte ďalej. Integrovali sme 10 mikrofónov (áno, 10) a prepojili ich s našou pokročilou digitálnou čipovou súpravou, o ktorej stále hovoríme. Výsledkom je trvalo vynikajúca kvalita hovoru. Pretože keď diskutujete o niečom dôležitom, prioritou číslo jeden je počuť a byť vypočutý.

Obr. Microsoft Teams 1515181e

Microsoft Teams

Záruka spokojnosti nie je dnes často ponúkanou položkou, ale vraciame ju späť. Ak ako komunikačnú platformu používate Microsoft Teams, máme pre vás verziu certifikovanú pre Teams, dokonale prispôsobenú a optimalizovanú pre najvyššiu kvalitu.

Obr. Máte před sebou dlouhý týden? Spolehněte se na nás. 1515181f

Máte pred sebou dlhý týždeň? Spoľahnite sa na nás.

Keď konečne objavíte náhlavnú súpravu, ktorej sa nechcete vzdať, je dobré vedieť, že nemusíte. Vďaka našej technológii úspory energie sa nám podarilo z batérie vyžmýkať každú kvapku energie, aby vaša súprava fungovala ešte dlhšie. Výsledkom je jedinečná výdrž batérie 37 hodín (a opäť sme to dosiahli vďaka našej šikovnej čipovej súprave). A pretože nič nenechávame na náhodu, vždy máte k dispozícii praktický nabíjací stojan. Môžete si byť istí, že s Evolve2 85 zvládnete náročný týždeň.

Obr. Přesedněte do první třídy 1515181g

Presun do prvej triedy

Zozbierali sme údaje z biometrických meraní stoviek ľudí a navrhli dizajn, ktorý sa prispôsobí každej veľkosti a tvaru hlavy. Potom sme pridali mäkké náušníky z pamäťovej peny pre mimoriadne pohodlie. Sú také veľké, že zabudnete, že máte na hlave slúchadlá. Súpravu sme zostavili z odolných materiálov prvotriednej kvality. Ponúkajú bezkonkurenčný komfort.

Obr. Zavedené postupy nám nestačí 1515181h

Postupy, ktoré máme zavedené, nie sú dostatočné

Pokiaľ ide o novinky na trhu, táto súprava je skutočne špičková. Po vybalení zo škatule sa objaví revolučná technológia, ktorá je ďaleko pred konkurenciou. Ale pretože sa pri tom nezastavíme, už teraz pripravujeme aktualizácie firmvéru a balíky Value Pack, ktoré ešte viac rozšíria možnosti súpravy. Ak si myslíte, že to už nemôže byť lepšie, počkajte a uvidíte..

Obr. Do práce. Ovšem ležérně. 1515181i

Do práce. Samozrejme, neformálne.

Moderný, ležérny a elegantný dizajn súpravy obstojí v kancelárii aj v meste. Nenápadné rameno mikrofónu zaručuje profesionálnu kvalitu hovoru, aj keď je skryté pred očami. Keď ste na cestách, len vy viete, že pracujete.

Technické špecifikácie

  • Typ
  • Kompatibilita MS Teams
  • Pripojenie: USB-C
  • Farba: béžová
  • Stojan: Áno
.
JABRA
28599-999-888
5706991023299

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Typ slúchadiel
Na uši
Rozhranie slúchadiel
3.5 jack
BlueTooth
USB-C
Vlastnosti slúchadiel
S mikrofónom
Funkce
ANC (Aktvní potlačení hluku)
Hmotnost (g)
290
Konektivita
Bluetooth
Jack 3,5 mm
USB-C
Platforma
PC / mobil
Mikrofon
Áno
Konstrukce
Uzavřené
Výdrž baterie (h)
37
Konstrukce mikrofonu
Sklápěcí
Verze Bluetooth
5.0
Způsob nabíjení
USB-C
Podporované kodeky
AAC
SBC