Náhlavná súprava Jabra Evolve2 65, Link 380a MS, mono, béžová


178,23 €
s DPH

148.52 € bez DPH


Typ slúchadiel:Na uši; Mikrofón; Rozhranie slúchadiel:BlueTooth; Vlastnosti slúchadiel:S mikrofónom
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 26599-899-998
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Obr. Skvělé hovory 1515181a

Skvelé hovory

Vynikajúce výsledky si vyžadujú vynikajúcu kvalitu hovoru. Poskytuje bezproblémový profesionálny zvuk. Výnimočnú kvalitu hovoru nášho špičkového radu Evolve sme posunuli ešte ďalej. Integrovali sme tri strategicky umiestnené výkonné profesionálne mikrofóny a pridali sme našu pokročilú digitálnu čipovú sadu a najnovšiu technológiu spracovania signálu. Výsledkom je stabilná a vynikajúca kvalita hovoru. Nie je to len jeden skvelý telefonát. Je to úplne nový štandard pre skvelé hovory.

Obr. Certifikace UC znamená spokojenost se sjednocenou komunikací 1515181b

Certifikácia UC znamená spokojnosť so zjednotenou komunikáciou

Záruka spokojnosti sa dnes často neponúka, ale my ju prinášame späť - Evolve2 65 spolupracuje so všetkými poprednými platformami UC (Unified Communication) a ponúka bezproblémovú spoluprácu. Ak ako komunikačnú platformu používate Microsoft Teams, máme pre vás verziu certifikovanú pre Teams, dokonale prispôsobenú a optimalizovanú pre najvyššiu kvalitu.

Obr. Hudba tak skvělá, že ji cítíte. 1515181c

Hudba je taká skvelá, že ju môžete cítiť.

Túto náhlavnú súpravu sme vybavili výkonnými 40 mm reproduktormi, ktoré neprepúšťajú zvuk. Podporuje ich naša doteraz najvýkonnejšia digitálna čipová súprava. Rad Evolve vám prináša skvelú hudbu pri práci. Evolve2 posúva kvalitu zvuku na úplne novú úroveň. Profesionálna náhlavná súprava. Ale nie tak, ako ho poznáte.

Obr. Zajistěte svým uším klid 1515181d

Doprajte svojim ušiam pokoj

Či už pracujete v kancelárii alebo v teréne, hluk v pozadí vás vždy môže rušiť. Nasaďte si náhlavnú súpravu Evolve2 65 a okamžite budete počuť, ako okolitý hluk mizne. Izolačná pena oválnych náušníkov a nové inovatívne zložené náušníky účinne blokujú okolitý hluk. Takéto pasívne potlačenie hluku ste ešte nevideli. Kľudne ho môžete nazvať prenosným tichom pre vašu hlavu.

Obr. Klid na důležité hovory, ať jste kdekoli 1515181e

Pokoj pri dôležitých hovoroch, nech ste kdekoľvek

Indikátor hovorov (BusyLight) sme od základu vylepšili - teraz je viditeľný zo všetkých strán. Keď s niekým telefonujete alebo ste na schôdzke, automaticky sa aktivuje červené svetlo. Môžete ho však aktivovať aj manuálne stlačením tlačidla. Takže aj keď ste uprostred akcie, indikátor hovoru vás ochráni pred vyrušením z akéhokoľvek smeru. Pôsobí ako integrovaná ochrana vašej koncentrácie.

Obr. Baterie vydrží několik dní 1515181f

Batéria vydrží niekoľko dní

Náhlavná súprava s vami musí držať krok na ceste na schôdzky a z nich, pri chôdzi po chodbe a pri práci na diaľku. Vďaka našej technológii úspory energie a neuveriteľne malej čipovej súprave sa nám z tejto výkonnej bezdrôtovej náhlavnej súpravy podarilo vyťažiť neuveriteľných 37 hodín výdrže batérie.

Obr. Skutečné pohodlí. Skutečný luxus. 1515181g

Skutočný komfort. Skutočný luxus.

Rozhodli sme sa vytvoriť bezdrôtové slúchadlá, ktoré vám padnú tak dokonale, že na ne zabudnete. Na základe biometrických meraní stoviek ľudí sme navrhli dokonalý tvar. Navyše sme pridali mäkké náušníky z pamäťovej peny, ktoré sa prispôsobia prirodzeným vlastnostiam vašich uší. Súpravu sme zostavili z odolných a kvalitných materiálov. Keď ide o náhlavnú súpravu, je skutočný luxus o nej nevedieť.

Obr. Zavedené postupy nám nestačí. 1515181h

Postupy, ktoré máme zavedené, nestačia.

Ak spojíte všetky tieto inovácie, získate špičkový produkt. Po vybalení zo škatule sa objaví revolučná technológia, ktorá je ďaleko pred konkurenciou. Ale pretože sa pri tom nezastavíme, už teraz pripravujeme aktualizácie firmvéru a balíky Value Pack, ktoré ešte viac rozšíria možnosti súpravy. Ak si myslíte, že to už nemôže byť lepšie, počkajte a uvidíte..

Technické špecifikácie

  • Typ
  • Kompatibilita MS Teams
  • Pripojenie: USB-A
  • Farba: béžová
  • Stojan: Nie
.
JABRA
26599-899-998
5706991022933

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Typ slúchadiel
Na uši
Rozhranie slúchadiel
BlueTooth
Vlastnosti slúchadiel
S mikrofónom
Funkce
Přijímání hovorů
Hmotnost (g)
180
Konektivita
Bluetooth
Platforma
PC / mobil
Mikrofon
Áno
Funkce mikrofonu
Potlačení šumu
Konstrukce mikrofonu
Sklápěcí
Verze Bluetooth
5.0
Způsob nabíjení
Bezdrátové nabíjení