Špeciálny telefónny adaptér PLANTRONICS P10/A


104,40 €
s DPH

87 € bez DPH


Typ zariadenia:Príslušenstvo
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 33117-02
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
 PLANTRONICS speciální telefonní adaptér P10/A

Špeciálny telefónny adaptér PLANTRONICS P10/A

operátori PBX a ACD môžu využívať pohodlie technológie Plantronics s adaptérom P10. Adaptér P10 funguje s náhlavnou súpravou série H a HW, ktorú si vyberiete z ponuky produktov Plantronics podľa svojich potrieb. Jednoducho pripojte adaptér P10 k ústredni, ovládaciemu panelu alebo ACD a potom k adaptéru pripojte náhlavnú súpravu. Adaptér P10 ponúka kvalitu zvuku a jednoduché používanie, ktorými je spoločnosť Plantronics známa. Vďaka ovládaniu hlasitosti a automatickému nastaveniu hlasitosti môžete nastaviť hlasitosť prichádzajúcich hovorov presne podľa svojich preferencií. Adaptér je vybavený 3 m dlhým špirálovým káblom a konektorom QD na rýchle odpojenie náhlavnej súpravy.

.
PLANTRONICS
33117-02
5033588012603

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Typ zariadenia
Príslušenstvo