4.93
  • 5
    37
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Gigaset A270 Black


25,32 €
s DPH

21.1 € bez DPH


Typ telefónu:Bezdrôtový
Dostupnosť: nie je skladom Kód: S30852-H2812-R601
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Cenovo dostupný telefón s handsfree na pohodlné telefonovanie.

Ak hľadáte cenovo výhodný telefón so spoľahlivými funkciami a funkciou handsfree, objavte Gigaset A220. Tento bezdrôtový telefón je radosť používať vďaka používateľsky prívetivým tlačidlám s citlivými tlakovými bodmi. Môžete jednoducho telefonovať a vykonávať iné úlohy: stačí stlačiť podsvietené tlačidlo handsfree a začať hovoriť cez reproduktor. Nastavenie je jednoduché vďaka funkcii plug & play. Telefón je vopred zaregistrovaný v základni, takže Gigaset A220 môžete používať hneď po vybalení. Ponúka 10 rôznych polyfonických zvonení. Môžete si byť tiež istí, že Gigaset A220 je pri telefonovaní šetrný k životnému prostrediu, pretože je vybavený režimom ECO Plus.
Jednoduché používanie a bezplatné volanie
Telefón Gigaset A220 bol navrhnutý tak, aby bolo volanie čo najjednoduchšie. Vďaka funkcii plug & play je pripravený na použitie hneď, ako ho prinesiete domov. Vytáčanie je na tlačidlách citlivých na tlak príjemné a podsvietený grafický displej je ľahko čitateľný a prehľadný. Počas hovoru môžete kedykoľvek prepnúť na handsfree. Stačí stlačiť nezameniteľné podsvietené tlačidlo handsfree a užívať si flexibilitu handsfree hovorov. S výdržou až 18 hodín hovoru môžu vaše konverzácie trvať tak dlho, ako budete chcieť. A nemusíte sa obávať ani o batériu telefónu Gigaset A220, ktorá sa môže pochváliť pohotovostným časom až 200 hodín.
Ukladanie čísel a údajov
Využite telefónny zoznam telefónu Gigaset A220 s priestorom až na 80 záznamov a majte svojich priateľov a rodinu na dosah v priebehu niekoľkých sekúnd. Zoznam hovorov s maximálne 35 položkami obsahuje telefónne čísla 25 posledných prichádzajúcich/neprichádzajúcich hovorov a 10 posledných odchádzajúcich hovorov. Takže môžete pokračovať v konverzácii a zavolať späť stlačením niekoľkých tlačidiel.
Praktické informácie
Gigaset A220 je spoľahlivé zariadenie, ktoré vám poskytne základné informácie, ktoré potrebujete počas dňa. Vďaka funkcii ID volajúceho2 môžete po zazvonení telefónu okamžite zistiť, kto vám volá. Telefón Gigaset A220 zobrazuje aj dátum, dĺžku hovoru a obsahuje praktickú funkciu budíka.
ECO DECT: čistá úspora energie a žiadne žiarenie1

Energeticky úsporný zdroj Gigaset A220 spotrebuje menej elektrickej energie3, čo je lepšie pre životné prostredie a vašu peňaženku. Rovnako ako všetky bezdrôtové telefóny Gigaset, aj tento model variabilne znižuje vysielací výkon medzi slúchadlom a základňou v závislosti od vzdialenosti medzi nimi. Okrem toho režim ECO Plus bez žiarenia4 vypína vysielací výkon, keď je telefón v pohotovostnom režime.
Gigaset A220: spoľahlivý telefón s dlhým časom hovoru a funkciou handsfree.
.
GIGASET
S30852-H2812-R601
4250366850696

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Typ telefónu
Bezdrôtový