4.75
  • 5
    9
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

DVD rekordér Dazzle HD ML BOX


59,40 €
s DPH

49.5 € bez DPH


Pre koho je licencia určená:Pre domácnosti; Jazyk:Český; Spôsob platby:Plná verzia; Typ licencie:Krabica
Dostupnosť: skladom Kód: DDVRECHDML
Predpokladaný dátum expedície: 02.04.2024
Posledné kusy v sklade


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

DVD rekordér Dazzle HD ML BOX

Premeňte videokazety na pohlcujúce digitálne filmy

Vďaka vysokokvalitnému zariadeniu na digitalizáciu videa a výkonnému strihovému softvéru Pinnacle Studio HD umožňuje rekordér Dazzle DVD Recorder HD jednoducho vytvárať filmy ako profesionál. Rýchlo importujte videá a fotografie, potom upravujte scény a dodajte im profesionálny vzhľad pomocou rozsiahlej knižnice efektov, prechodov a možností nahrávania zvuku.

Svoje majstrovské dielo môžete zdieľať priamo na webe pomocou nahrávania na YouTube jedným kliknutím alebo jednoducho preniesť video do prehrávača Apple iPod, Sony PSP alebo inde. S programom Dazzle DVD Recorder HD nebolo nikdy jednoduchšie vytvárať a zdieľať úžasné HD videá.

Jednoduchý import videa
Obsahuje hardvér potrebný na zachytávanie videa priamo z videorekordérov, analógových videokamier a DVD prehrávačov. Digitalizujte video DVD v plnom rozlíšení.

Premeňte klipy na presvedčivé filmy
Po nakrútení videa získajte kreatívne štúdio Pinnacle pre aplikáciu Dazzle. Tento výkonný editor videí obsahuje všetky nástroje, titulky a prechody, ktoré potrebujete na vytváranie filmov, ktoré si vaša rodina a priatelia zamilujú.

Vychutnajte si svoje spomienky novými spôsobmi
Sledujte svoje filmy kdekoľvek na DVD, YouTube, Facebooku, mobile, tabletoch, PlayStation a Xboxe.

.

COREL
DDVRECHDML
735163141696

Tabuľka dát

Pre koho je licencia určená
Pre domácnosti