4.83
  • 5
    15
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

32GB U3 Micro SD Card Nextbase + adapter


26,59 €
s DPH

22.16 € bez DPH


Medzi kartami SD Nextbase priemyselného štandardu (U3) a bežnými kartami SD existuje množstvo rozdielov, ktoré sú dôležité najmä pri použití v autokamerách:Po prvé, karty U3 SD odolávajú extrémnym teplotám (-20 až +45 stupnov Celzia...
Dostupnosť: skladom Kód: NBDVRS2SD32GBU3
Predpokladaný dátum expedície: 22.04.2024
Posledné kusy v sklade


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Medzi kartami SD Nextbase priemyselného štandardu (U3) a bežnými kartami SD existuje množstvo rozdielov, ktoré sú dôležité najmä pri použití v autokamerách:

Po prvé, karty U3 SD odolávajú extrémnym teplotám (-20 až +45 stupnov Celzia), ktoré sa môžu vyskytnút vo vozidlách v zime alebo v lete. Karty SD bez tohto štandardu môžu prestat fungovat už pri teplote 30 stupnov Celzia.

Karty SD v autokamerách sú tiež vystavené nepretržitému (nadmernému) zápisu dát - na rozdiel od ich použitia napríklad vo fotoaparátoch.

Karta microSDXC od spolocnosti Nextbase je ultra vysokorýchlostná karta U3, ktorá zabezpecuje nepretržitý zápis/prepis videodát s lahkostou; umožnuje autokamere zaznamenávat cestu pred vami v plnom rozlíšení HD v kvalite 1440p alebo 4K. Pomocou adaptéra microSD na SD, ktorý je súcastou balenia, môžete súbory jednoducho zobrazit na svojom notebooku alebo pocítaci.

Karta microSD s kapacitou 32 GB umožnuje nahrávat približne 4 hodiny v kvalite HD (2 hodiny, ak používate modul zadnej kamery), kým autokamera opät prepíše najstaršie záznamy. To vám dáva dostatocnú kapacitu na zaznamenávanie nehôd a zaistenie potrebných dôkazov.

Rýchlosti nepretržitého cítania a zápisu kariet Nextbase U3 SD sú tiež výrazne vyššie ako u bežných verzií podla priemyselných noriem. Pri použití v autokamerách je potrebná rýchlost nepretržitého zápisu aspon 48 MB/s - najmä pri záznamoch v rozlíšení 4K alebo s pripojenými modulmi zadnej kamery. Väcšina bežných kariet SD bez štandardu U3 však dosahuje rýchlost nepretržitého zápisu len 40 MB/s, co je na použitie v autokamerách príliš málo.

Na rozdiel od mnohých iných výrobcov spolocnost Nextbase poskytuje záruku na všetky karty Nextbase U3 SD na použitie v autokamerách.

Rýchlost U3 je požiadavkou pre záznamy v rozlíšení 4K a autokamery s namontovanými modulmi zadnej kamery.
NONAME
NBDVRS2SD32GBU3
5060384257143

Tabuľka dát

Typ karty
MicroSDXC
Kapacita
32 GB