Dash Cam Mini - kamera pre záznam jázd


121,51 €
s DPH

101.26 € bez DPH


Extrémne malá a diskrétna kamera Dash Cam Mini vie viac než len nahrávať vašu jazdu. Začne nahrávať automaticky a ukladá zábery v prípade nehody alebo incidentu. Zachytáva tiež videozáznamy vo vysokom rozlíšení až 1...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 753759226848
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Extrémne malá a diskrétna kamera Dash Cam Mini vie viac než len nahrávať vašu jazdu. Začne nahrávať automaticky a ukladá zábery v prípade nehody alebo incidentu. Zachytáva tiež videozáznamy vo vysokom rozlíšení až 1080p. Stačí sa pozerať dopredu a riadiť. Kamera ponúka funkciu snímania videa Travelapse™, ktorá poskytuje jednoduchý a zábavný spôsob na zaznamenávanie vašich dobrodružstiev kondenzáciou hodín jazdy do minútových video zostrihov z celej jazdy. S mobilnou aplikáciou Drive™ stiahnutou na vašom smartfóne je jednoduché bezdrôtovo synchronizovať videá a fotografie z kamery Dash Cam Mini s telefónom a následne ich zdieľať s priateľmi.

Kvalita záznamu: 1080p (30 fps), 720p (30 fps)
Pozorovací uhol: 140°
G-senzor pre detekciu incidentu
WiFi
Bluetooth®
Integrovaný mikrofón
Možnosť zhotoviť fotografie
Funkcia snímania videa Travelapse™
Podpora parkovacieho režimu (nutné dokúpiť kábel s parkovacím režimom; PN: 010-12530-03)
_neurčený
753759226848