4.6
  • 5
    3
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

LAMAX DRIVE C4 - kamera do auta


78,59 €
s DPH

65.49 € bez DPH


Autokamera ponúka kvalitné reálne full HD záznamy, parkovací mód, detekcia pohybu, slovenské menu, jednoduchá inštalácia a ovládanie.
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 8594175351309
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
LAMAX C4

Autokamera LAMAX C4

Spoľahlivý spoločník na cestách aj necestách

Či už jazdíte desaťtisíce kilometrov ročne, alebo idete raz mesačne do supermarketu, s autokamerou C4 budete vždy pripravení. Na našich cestách dochádza k autonehode približne každé 3 minúty. Nech už jazdíte akokoľvek bezpečne, nemôžete vylúčiť, že sa nehoda nestane aj Vám. V takej situácii sa hodí autokamera, ktorá bezpečne identifikuje vinníka nehody a poslúži ako dôkazný materiál pre políciu a poisťovňu.

Spoľahlivý spoločník na cestách aj necestách

Kľúčové vlastnosti

- Reálne full HD
- Uhol záberu 140°
- Displej 2.4"
- Detekcia pohybu
- LED prísvit

Kvalitné záznamy za každého počasia

V prípade nehody je dôležité mať záznam kvalitný, aby bolo možné ho použiť ako dôkazový materiál. Autokamera LAMAX C4 vyhotovuje a ukladá záznamy v reálnom full HD a vďaka optike s dobrou svetelnosťou sú dostatočne kvalitné aj pri zhoršenej viditeľnosti, napríklad počas dažďa, alebo v noci.

Kvalitné záznamy za každého počasia

Jednoduchá inštalácia a prívetivé ovládanie

Aby malo používanie autokamery význam, je nutné ho využívať neustále. Zložitá manipulácia môže každodenné použitie veľmi znepríjemniť a v konečnom dôsledku od pravidelného používania úplne odradiť. C4 jednoducho zacvaknete do držiaku a pripojíte do napájania. Ovládanie kamery je veľmi intuitívne a zjednodušujú ho veľké tlačidlá.

Jednoduchá inštalácia a prívetivé ovládanie

Displej so slovenským menu

Súčasťou kamery je aj displej s uhlopriečkou 2,4“, ktorý je možné jedným stlačením tlačidla vypnúť. Kamera tak zaznamenáva Vašu jazdu bez toho, aby Vás displej vyrušoval pri šoférovaní. Viac jazyčné menu obsahuje okrem iných jazykov aj slovenčinu.

Displej so slovenským menu

Nastavenie kvality videa

Vďaka funkcii kvalita videa, si môžete nastaviť mieru kompresie jednotlivých záznamov. Tým sa mení aj ich dátová náročnosť a tým pádom aj množstvo záznamov, ktoré sa na kartu zmestia. Vďaka vyššej kompresii môžete nahrať až 8 hodín záznamov.

Nastavenie kvality videa

Časová slučka

Autokamera v priebehu jazdy ukladá záznam na pamäťovú kartu v sekvenciách. Dĺžku sekvencie je možné ľubovoľne nastaviť. V prípade, že pamäťovú kartu zaplníte, kamera začne premazávať najstaršie záznamy.

Časová slučka

G-senzor

G-senzor je jednou z najdôležitejších súčastí autokamery. V priebehu jazdy zaznamenáva smer a v prípade nárazu uzamkne aktuálny záznam. Tým zamedzí prípadnému zmazaniu.

G-senzor

Detekcia pohybu

Detekcia pohybu je užitočným pomocníkom, ktorý stráži Váš automobil počas Vašej neprítomnosti. Pokiaľ chcete mať túto funkciu aktívnu, je potrebné neodpájať alebo nevypínať trvalé napájanie kamery. Akonáhle autokamera zaznamená akýkoľvek pohyb v zábere, automaticky spustí nahrávanie a záznam zároveň uzamkne. V prípade nehody počas parkovania, alebo pri poničení vandalmi, máte dôkaz pre políciu a poisťovňu.

Detekcia pohybu

Ovládanie jedným tlačidlom

K najdôležitejším funkciám autokamery sú priradené jednotlivé tlačidlá. Stlačením jedného tlačidla tak vypnete obrazovku, dosvietite si LED diódou, uzamknete záznam alebo spustíte detekciu pohybu.

Ovládanie jedným tlačidlom

LED dosvietenie

Nahrávanie za podmienok so zhoršenou viditeľnosťou umožňuje LED dióda. Zdokumentovaniu nehody tak nezabráni ani tma alebo šero.

LED dosvietenie

Parametre LAMAX C4

Displej 2,4“ HD LCD
Uhol záberu 140°
Rozlíšenie videa 1920x1080 30 fps, 1280x720 30 fps
Video formát avi
Rozlíšenie fotografie až 12 Mpx
Formát fotografie jpg
Typ pamäte micro SDHC až 32 GB
Konektivita USB
Frekvencia 50/60 Hz
TV výstup NTSC/PAL
Kompatibilita OS MS Windows, iOS

Obsah balenia

• Kamera LAMAX C4
• Napájací kábel
• USB kábel
• Držiak na kameru
• Manuál

LAMAX
8594175351309
8594175351309

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)