4.78
  • 5
    7
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Cisco 6821 Phone for MPP Systems


80,17 €
s DPH

66.81 € bez DPH


Cisco® IP Phone CP-6821-3PCC-K9 s Multiplatform Phone (MPP) FirmwareCisco® IP Phone 6821 MPP kombinuje atraktívny, nový ergonomický dizajn so spoľahlivosťou bezpečnej šifrovanej komunikácie. Telefóny ponúkajú pokročilé funkcie tele...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: CP-6821-3PCC-K9=


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Cisco® IP Phone CP-6821-3PCC-K9 s Multiplatform Phone (MPP) Firmware

Cisco® IP Phone 6821 MPP kombinuje atraktívny, nový ergonomický dizajn so spoľahlivosťou bezpečnej šifrovanej komunikácie. Telefóny ponúkajú pokročilé funkcie telefonovania IP a širokopásmové zvukové schopnosti vďaka ľahko použiteľnom a plnohodnotné hlasové komunikáciu. Telefón je ideálny pre podniky, ktoré chcú aktualizovať svoje telefónne systémy z tradičných analógových alebo digitálnych systémov na komunikačný systém IP s podporovanými multiplatformovými systémami riadenia hovorov.

Kľúčové vlastnosti:

Ergonomický dizajn. Ľahko použiteľné rozhranie, ktoré poskytuje tradičné používateľskú skúsenosť podobnú telefóniu.

Slúchadlo. Podporuje úzkopásmový audio telefón pripojený cez port RJ-9.

Headset. Poskytuje výnimočnú izoláciu šumu pri použití s náhlavnou súpravou Cisco. Analógový konektor náhlavnej súpravy je širokopásmový zvukový port RJ-9.

Podsvietený indikátor. Podsvietené tlačidlá linky a indikátor čakanie na správu; používa ikony na LCD na označenie aktivácie slúchadiel s mikrofónom, stlmenie a tlačidiel výberu.

Ovládanie hlasitosti. Prepínač ovládania hlasitosti umožňuje jednoduché nastavenie úrovne slúchadlá, reproduktora a zvonenia na úrovni decibelov.

Full-duplex speakerphone. Vám dáva flexibilitu pri umiestňovaní a prijímanie hovorov. Pre väčšiu bezpečnosť sú pri použití režimu hlasitého telefonovania maskované tóny Audible Dual-Tone Multi-frequency (DTMF).

Jednopolohový nožný stojan. Nožný stojan drží telefón v jednej polohe, vďaka čomu je displej ľahko viditeľný a tlačidlá sa ľahko používajú pri sedení. Pri montáži na stenu môžete nožný stojan sňať. Na zadnej strane telefónu sú upevňovacie otvory.

Možnosť pripevnenie na stenu. Možno ho pripevniť priamo na stenu pomocou skrutiek a hmoždiniek pre sadrokartón.

6821 má nasledujúce klávesy:

linky

Softkeys

Obojsmerná navigácia a výber

service

Standard keypads

Prepínač ovládania hlasitosti

Speakerphone, headset a mute

Okrem priradenie primárneho riadku na kľúči prvého riadku môžu byť ostatné kľúče konfigurované ako užívateľsky prispôsobiteľné alebo ako správca systému prispôsobiteľné Programmable Line Keys (PLKs)
CISCO
CP-6821-3PCC-K9=
889728172714

Tabuľka dát

Počet liniek
2