4.25
  • 5
    5
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    1

Solight Vonkajšia IP kamera


56,44 €
s DPH

47.03 € bez DPH


Prehľad:Skontrolujte svoj domov a majetok takmer odkiaľkoľvek pomocou vonkajšie kamery 1D73. Jednoducho vytiahnite telefón, aby ste mali stále dohľad nad vašim domovom, kdekoľvek budete pripojení k internetu. Kamera je napája...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 1D73
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Prehľad:
Skontrolujte svoj domov a majetok takmer odkiaľkoľvek pomocou vonkajšie kamery 1D73. Jednoducho vytiahnite telefón, aby ste mali stále dohľad nad vašim domovom, kdekoľvek budete pripojení k internetu. Kamera je napájaná zdrojom a tak ponúka živý prenos 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Alebo dostávajte upozornenia na vaše mobilné zariadenie v momente, keď kamera zachytí pohyb a pozrite si video vo vysokom Full HD rozlíšení 1080p.

Informácie:
24/7 živý video prenos: Táto IP kamera pracuje cez bezdrôtovú Wi-Fi sieť vášho domu, takže máte prístup k živým aj zaznamenaným záznamom priamo z mobilnej aplikácie Solight IP Cam na vašom mobilnom zariadení (telefón s iOS 7 alebo novším alebo Androidom 4 alebo neskoršie).

Jednoduché nastavenie: inštalácia je tak jednoduchá; kameru jednoducho zapojte do elektriny a nastavte pomocou aplikácie v telefóne. Kameru môžete jednoducho namontovať na stenu.

Upozornenie na telefóne: Ak zapnete detekciu pohybu, kamera vám pri zaznamenaní pohybu, vďaka aplikácii Solight IP Cam, pošle upozornenie na vaše mobilné zariadenie.

Nočné videnie: kamera umožňuje nočné videnie vďaka 36 LED snímačom, ktoré vám sprostredkujú jasný obraz za šera alebo v tme (účinnosť až 10 metrov).

Zvuk: 2-pásmový záznam zvuku vám dovolí komunikovať s rodinnými príslušníkmi alebo priateľmi.

Pozrite sa na väčší obrázok: Široký záber 75 stupňov vám sprostredkuje, zatiaľ čo 2x optický zoom umožňuje priblížiť sa k dianiu v prípade potreby.

Odolá vetru i dažďu: kamera vám vďaka krytia IP66 umožní prevádzku za každého počasia, je totiž úplne odolná voči dažďu, prachu a odolá aj teplotám od -20°C do +55°C.

Krištáľovo čistý záznam: snímač CMOS fotoaparátu zaznamenáva krištáľovo čistej rozlíšenie Full HD 1080p, takže máte skvelý pohľad na to, čo sa deje vo vašom dome.

Vlastnosti:
pripojenie cez Wi-Fi
ovládanie cez aplikáciu - iOS/Android
detekcia pohybu
upozornenie na mobil
časové nastavenie záznamu
nočné snímanie - 36 LED diód


Parametre:
max. veľkosť karty: 128 GB (microSD, nie je súčasťou balenia)
rozlíšenie snímača: 2 Mpx
mikrofón/reproduktor: Vstavaný
rozlíšenie: 1080p (1920x1080)/20 fps
video kompresia: H.264
pozorovací uhol: 75°
stupeň krytia: IP66
napájanie: 12V/1A (DC), adaptér súčasťou balenia
aplikácie v Sj
SOLIGHT
1D73
8592718024192

Tabuľka dát

Prevedenie
Outdoor
Typ kamery
Statická
WiFi
Ano
IR prisvietenie
Áno