Videokonferenčný systém Grandstream GVC3200 Full HD


1 848,72 €
s DPH

1540.6 € bez DPH


Typ zariadenia IP telefónie:Telefon; Technológia IP telefónie:SIP, H323
Dostupnosť: nie je skladom Kód: GVC3200


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
GVC3200 je revolučný videokonferenčný systém, ktorý poskytuje interaktívne a pohlcujúce videokonferenčné prostredie na zvýšenie spolupráce a produktivity. Tento GVC3200 založený na protokole SIP umožňuje používateľovi pripojiť svoje videokonferenčné riešenia s akýmkoľvek protokolom SIP alebo H.323 videokonferenčná platforma. Okrem toho zabudovaný MCU umožňuje prepojenie viacerých platforiem, ako sú Skype, Google Hangouts a mnohé ďalšie. . Okrem toho, keďže GVC3200 je založený na systéme Android 4.4 operačného systému ponúka prístup k aplikáciám v obchode Google Play. Užívatelia budú mať lepší zážitok vďaka 1080p Full HD videu, až 9-cestnej videokonferencii, 3 výstupom na monitor, možnosti zdieľania obrazovky, WiFi a ďalším funkciám. Séria GVC podporuje platformu IPVideoTalk spoločnosti Grandstream pre videokonferencie a webové konferencie. Táto platená služba založená na predplatnom umožňuje používateľom premeniť akúkoľvek schôdzu hostovanú na akomkoľvek zariadení GVC na online schôdzu, ku ktorej sa možno bez problémov pripojiť z webového prehliadača alebo GVC. Premeňte akúkoľvek fyzickú miestnosť na virtuálne online miesto stretnutí a ponúknite svojim zákazníkom nástroje, ktoré potrebujú na dosiahnutie úspechu bez ohľadu na to, kde sa nachádzajú. 1080p Full-HD video, až 9-cestná videokonferencia, podpora 3 výstupov na monitor prostredníctvom 3 výstupov HDMI 9-cestná hybridná protokolová konferencia bez externých MCU/serverov alebo dodatočných softvérových licencií Kamera PTZ s 12-násobným priblížením Možno nainštalovať v troch jednoduchých krokoch Plug and Play pripojenie k videokonferenčnej službe IPVideoTalk spoločnosti Grandstream Podporuje väčšinu protokolov SIP a H.323 videokonferenčné platformy.
GRANDSTREAM
GVC3200
6947273701835

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Typ zariadenia IP telefónie
Telefon
Technológia IP telefónie
SIP, H323