Eve Aqua Smart Water Controller - Tread compatible (Chipset 2020), Apple HomeKit


98,54 €
s DPH

82.12 € bez DPH


Smart regulátor Eve Aqua je inteligentný ovládač prietoku vody ktorý umožňuje spustenie zavlažovacieho systému pomocou zariadenia s iOS. Pomocou zariadenia si naplánujte pravidelne automatické spustenie a vypnutie zavlažovani...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 10EBM8101
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Smart regulátor Eve Aqua je inteligentný ovládač prietoku vody ktorý umožňuje spustenie zavlažovacieho systému pomocou zariadenia s iOS. Pomocou zariadenia si naplánujte pravidelne automatické spustenie a vypnutie zavlažovania. Umožňuje spustenie zavlažovania pomocou tlačidla na zariadení Eve Aqua, ale aj monitorovanie spotreby vody. Tento regulátor vody jednoducho spárujte pomocou funkcie Bluetooth s nízkou spotrebou energie. Certifikovaný odolnosťou IPX4, ale aj ochranou proti UV žiareniu.

Elgato Eve AquaSmart Water Controller



Majte zavlažovanie záhrady pod kontrolou. Využite inteligentný zavlažovací modul Elgato Eve Aqua. Môžete sa spoľahnúť na automatické zavlažovanie záhrady a rastlín. Zavlažovanie môžete dokonca zapnúť na diaľku pomocou iPhonu s istotou, že Eve Aqua sa opäť postará o prietok vody. Skrátka, Eve Aqua je dokonalým partnerom pre vašu záhradu, aby zostala krásne zelená aj na cestách.



- Modul inteligentného zavlažovania

- Kompatibilný s bežnými hadicovými systémami

- Dotykové, hlasové alebo iPhone ovládanie

- Automatické vypínanie vody

- Monitorovanie spotreby vody


ELGATO
10EBM8101
4260195391970

Tabuľka dát

Typ
Senzor
Farba
Biela
Kategória
Senzory a detektory
Typ detekcie
Vody
Spolupráca s
Apple HomeKit
Piktogram
Apple Homekit