4.83
  • 5
    45
  • 4
    5
  • 3
    2
  • 2
    0
  • 1
    0

Senzor Oxidu Uhoľnatého Fibaro Apple HomeKit


95,60 €
s DPH

79.67 € bez DPH


FIBARO SENZOR OXIDU UHOĽNATÉHO COSenzor Fibaro CO je ultraľahký, kompaktný detektor oxidu uhoľnatého Z-Wave, ktorý je napájaný batériou a je určený na umiestnenie na stenu. Jeho vysoká citlivosť umožňuje odhaliť prítomnosť oxidu uhoľnat...
Dostupnosť: skladom Kód: SH FGBHCD-001
Predpokladaný dátum expedície: 18.04.2024
Posledné kusy v sklade


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
FIBARO SENZOR OXIDU UHOĽNATÉHO CO
Senzor Fibaro CO je ultraľahký, kompaktný detektor oxidu uhoľnatého Z-Wave, ktorý je napájaný batériou a je určený na umiestnenie na stenu. Jeho vysoká citlivosť umožňuje odhaliť prítomnosť oxidu uhoľnatého (CO) v počiatočnom štádiu, aby sa zabránilo otravám oxidom uhoľnatým. Alarm je signalizovaný vstavanou sirénou, blikajúcim indikátorom LED a odoslaním príkazov do sieťových zariadení Z-Wave. Prístroj je navyše vybavený snímačom teploty. Certifikovaný senzor oxidu uhoľnatého s výnimočnou presnosťou merania je schopný odhaliť aj mierne zvýšené množstvo oxidu uhoľnatého, ktoré je dostatočné na to, aby ovplyvnilo vaše pohodlie. Pri vyšších koncentráciách vás Fibaro CO Sensor ihneď informuje o hrozbe. Snímač funguje aj bez pripojenia k systému, takže dokáže nepretržite monitorovať domov.Vstavaný teplotný snímač umožňuje nastaviť vykurovanie a klimatizáciu s väčšou presnosťou. Je to tak jednoduché ako pripojenie snímača Fibaro CO k systému a využitie meraní, ktoré poskytuje. Ak zistíte náhly nárast teploty, môže to tiež pomôcť odhaliť miesta, kde by mohlo dôjsť k požiaru. Zvuková výstraha vás upozorní, keď sa koncentrácia oxidu uhoľnatého stane nebezpečnou. Signalizuje stav snímača a nízku úroveň nabitia batérie. Keďže ide o samostatné zariadenie pracujúce nezávisle na systéme ? Alarm sa spustí aj vtedy, keď dôjde k výpadku elektrickej energie vo vašej domácnosti.
FIBARO
SH FGBHCD-001
5902701700089

Tabuľka dát

Záruka
24