4.8
  • 5
    12
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Cololight Lamp Pro Stone Base


66,60 €
s DPH

55.5 € bez DPH


Inteligentný modulárny Wi-Fi osvetlenieModulárny osvetlenie Cololight sa vďaka originálnemu dizajnu stane vhodným doplnkom do každej modernej domácnosti. Inteligentné osvetlenie môžete pomocou mobilnej aplikácie individuálne pri...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: LS166A6
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.


Inteligentný modulárny Wi-Fi osvetlenie
Modulárny osvetlenie Cololight sa vďaka originálnemu dizajnu stane vhodným doplnkom do každej modernej domácnosti. Inteligentné osvetlenie môžete pomocou mobilnej aplikácie individuálne prispôsobiť vašej aktuálnej nálade a vždy si tak pripraviť príjemné prostredie pre relaxáciu alebo navodenie dokonalej atmosféry. Osvetlenie dobre poslúži aj ako príjemné nočné svetlo či farebná terapia.

Dokonalé prispôsobenie interiéru
Voľne zložiteľné šesťuholníkov (šesťhranná konštrukcia) vám umožní zostaviť si osvetlenie, ktoré bude dokonale ladiť k vášmu interiéru. Každý blok disponuje 19 LED diódami, ktoré umožňujú vytvárať až 16 miliónov farebných odtieňov. Celý systém je možné rozšíriť pripojením ďalších blokov (10 na podstavec a neobmedzene na strop alebo stenu).

Jednoduchá inštalácia
Inštalácia celého systému je veľmi jednoduchá. Jednotlivé diely pomocou svoriek secvaknete dohromady a umiestnite na požadované miesto v interiéri. Následne už stačí len systém Cololight spárovať s Wi-Fi sietí, vykonať kalibráciu pomocou dotykového tlačidla na zadnej strane hlavného panelu a prepojiť s mobilnou aplikáciou.

Prepojenie s mobilnou aplikáciou
Mobilná aplikácia Cololight je k dispozícii zadarmo pre chytré telefóny a tablety s operačným systémom Android alebo iOS. V aplikácii ľahko nastavíte vlastný režim osvetlenia s možnosťou zmeny farieb a jasu či zvolíte niektorú s prednastavených scén. K dispozícii je rad dynamických efektov či funkcie, kedy svetlo reaguje na reprodukovaný zvuk.

Podpora ovládania hlasom
Ambientné osvetlenie Cololight možno ovládať aj bez telefónu prostredníctvom hlasových asistentov Siri, Google Assistant či Amazon Alexa alebo pomocou diaľkového ovládača či dotykového senzora.



Technická špecifikácia :

Materiál: plast, kameň
Spojenie s aplikáciou: 2,4 GHz Wi-Fi
Kompatibilný s Amazon Alexa cez Alexa Skill
Kompatibilné so službou Google Home prostredníctvom Google Assistant Service
V priebehu leta 2019 bude kompatibilita rozšírená aj o Apple Homekit
Prevádzková teplota: -5 ° C - 45 ° C
Len pre vnútorné použitie - chráňte pred vlhkosťou
19 RGB LED diód v 1 bloku: možno individuálne kontrolovať
Veľkosť 1 bloku: 86 x 74.5 x 30.5 mm
Dĺžka USB kábla 1 m
COLOLIGHT PLUS
LS166A6
6932046201964

Tabuľka dát

Farba
Viacfarebný
Kategória
LED osvetlenie
Druh
Dekoračné
Smart
Áno
Spolupráca s
Apple HomeKit
Piktogram
Apple Homekit