Xiaomi Automatic dáždnik


28,51 €
s DPH

23.76 € bez DPH


Dáždnik je pokrytý tkaninou odpudzujúcou vodu, ktorá je charakteristická mimoriadnou ľahkosťou, vysokou hustotou a odolnosťou voči nepriaznivým poveternostným podmienkam. Vodotesnú tkaninu stačí po daždi jemne otriasť. Povl...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 6970244527561
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Dáždnik je pokrytý tkaninou odpudzujúcou vodu, ktorá je charakteristická mimoriadnou ľahkosťou, vysokou hustotou a odolnosťou voči nepriaznivým poveternostným podmienkam. Vodotesnú tkaninu stačí po daždi jemne otriasť. Povlak UVtex FABRICS, zabezpečujúci tepelnú izoláciu je charakteristický vysokou farebnou stálosťou, vysokou pevnosťou a ďalšími vlastnosťami, ktoré poskytujú vynikajúce tienenie. Dáždnik vďaka tomu efektívne blokuje škodlivé ultrafialové žiarenie.
Skelet dáždnika je vyrobený z hliníka, ocele a sklolaminátu. Výhodou tejto konštrukcie je vysoká kvalita a nízka hmotnosť. Kvalitné spracovanie vhodných materiálov zabezpečuje prevenciu pred nepríjemným prelomením a koróziou.
Dáždnik je obohatený o zabezpečovací mechanizmus, ktorý zabraňuje vzniku "odrazu" v procese zatvárania. Výber ocele SPCC41, ako tyčovej časti, bol vykonaný so zreteľom na vysokú pevnosť a húževnatosť.
Inovatívne dáždnikové hlavičky na koncoch sklolaminatových tyčí sú ukryté v tkanine a tým zvyšujú nielen bezpečnosť dáždnika, ale robia ho aj omnoho elegantnejším.
Dáždnik podstúpil v testoch odolnosti 1000 skúšok zatvárania a otvárania. Proces výroby spĺňa najprísnejšie kritéria, výsledkom čoho je vysoko kvalitné zariadenie.

Rozmery zloženého dáždnika: 336 x 59 x59 mm
Rozmery po rozložení: 1070+/-5 x 660 mm
Hmotnosť: 420g
Farba: Čierna
Materiál skeletu: hliník, laminát, oceľ
XIAOMI
6970244527561
6970244527561

Tabuľka dát

Typ
Ostatné
Farba
Čierna
Kategória
Domáce spotrebiče
Smart
Nie