Kodak Printer Mini 2 Plus Retro White


115,77 €
s DPH

96.48 € bez DPH


Tlačové technológie:Termo; Rozhranie tlačiarne:BlueTooth; Maximálny formát tlače/média:Iný; Funkcie:Farebná tlač, Tlač bez okrajov
Dostupnosť: nie je skladom Kód: P210RW
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

KODAK Mini 2 Plus Retro

Retro vrecková tlačiareň Kodak Mini 2 Plus

S touto skvelou vreckovou tlačiarňou môžete oživiť svoje fotografie a vytlačiť ich v okamihu zo smartfónu alebo tabletu, nech ste kdekoľvek. Pomocou aplikácie Kodak Instant Printer, ktorú si môžete bezplatne stiahnuť z Google Play a App Store, sa tlačiareň okamžite zmení na mobilné fotolaboratórium na tlač snímok zo smartfónu, tabletu alebo sociálnych sietí, ako je Facebook alebo Instagram. V aplikácii môžete svoje fotografie vylepšiť pomocou skvelých filtrov, koláží a ďalších prvkov.

Najvyššia kvalita okamžitých fotografií na trhu Fotografie sú vytvorené pomocou technológie D2T2 - 4 PASS termosublimačnej tlače, ktorá sa bežne používa v kioskových riešeniach, fotokútikoch alebo domácich fototlačiarňach pre PC. Touto technológiou sa dosahuje najvernejšia reprodukcia farieb. Na fotografický papier sa postupne nanášajú 3 farby - žltá, fialová a azúrová. Reprodukcia farieb dosahuje neuveriteľných 16,7 milióna farieb. Posledná štvrtá vrstva je vrchná laminácia, ktorá zachováva kvalitu obrazu. Farba nevybledne a farby zostanú krásne živé a žiarivé. Táto technológia poskytuje najvyššiu kvalitu fotografií na trhu v porovnaní s technológiami Instax, Polaroid a ZINK papier.

Odolnosť voči vode, odtlačkom prstov a vyblednutiu farieb

Vrchná laminácia chráni fotografie pred poškodením. Je odolný voči odtlačkom prstov, vode a vlhkosti a zároveň zabraňuje vyblednutiu farieb v dôsledku pôsobenia svetla na farby.

Aplikácia Kodak Instant Print pre Android a iOS

Bezplatná aplikácia Kodak Instant Printer poskytuje širokú škálu možností úprav vrátane tlače viacerých snímok na jednu fotografiu a vytvárania koláží. Ľahko vytvoríte narodeninové pohľadnice, vytlačíte fotografie pasovej veľkosti alebo dokonca vizitky. Popustite uzdu svojej fantázii a využite aj možnosť zachytiť obraz zo zaznamenaného videa. Jedinečné momenty, na ktoré nezabudnete. Fotografie môžete tlačiť priamo zo služieb Facebook, Instagram alebo Fotky Google prostredníctvom aplikácie.

Kľúčové vlastnosti:

- Okamžitá tlač fotografií s rozmermi 5,4 x 8,6 cm priamo zo smartfónu cez Bluetooth
- Tlačí farebné alebo čiernobiele fotografie
- Ponúka množstvo rámčekov a filtrov pre kreatívnu zábavu prostredníctvom aplikácie pre iOS alebo Android
- Najvyššia kvalita okamžitých fotografií
- Reprodukcia farieb dosahuje až 16,7 milióna farieb
- Fotografie odolné voči vyblednutiu farieb, odtlačkom prstov, vode, prachu
- Kompatibilné s filmom Kodak Cartridge 2,1 × 3,4"
- Priama tlač fotografií zo služieb Facebook, Instagram, Google Photos
- 1 kazeta (10 fotografií) je súčasťou balenia.

KODAK
P210RW
192143003007

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Maximálny formát tlače/média
Iný
Rozhranie tlačiarne
BlueTooth
Funkcie
Farebná tlač
Tlač bez okrajov
Technológia tlače
Termo