4.82
  • 5
    9
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

EPSON TM-P20 mobilná tlačiareň 58 mm, Wifi, základňa, čierna, s napájacím zdrojom


287,08 €
s DPH

239.23 € bez DPH


Typ tlačiarne:Mobilné; Kategória:Professional; Tlačové technológie:Termo; Rozhranie:WiFi
Dostupnosť: nie je skladom Kód: C31CE14021
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Spoľahlivá mobilná tlač od európskeho lídra v oblasti POS tlačiarní1. TM-P20 je naša najmenšia a najľahšia mobilná tlačiareň účteniek, ideálna pre zamestnancov maloobchodu, pohostinstva, predaj vstupeniek a všetkých, ktorí potrebujú mobilnú tlač účteniek.
Ultraľahký a kompaktný
Model TM-P20 je o polovicu menší2 ako naše ostatné 2-palcové modely a váži približne dve tretiny3. Môže sa pochváliť vysokou rýchlosťou tlače (až 100 mm/s) a dlhou výdržou batérie (až osem hodín), vďaka čomu je ideálnou voľbou pre zaneprázdnených zamestnancov maloobchodu, ktorí sa zaoberajú nákupmi v obchodoch, zamestnancov reštaurácií, ktorí obsluhujú zákazníkov, a na tlač lístkov v autobusoch a vlakoch. Zariadenie je vybavené aj klipom na opasok na jednoduché prenášanie.
Bezproblémové pripojenie
Naša inteligentná technológia ePOS vám umožňuje ovládať tlačiarne TM priamo z webových prehliadačov alebo natívne v rôznych inteligentných zariadeniach. Komunikácia v blízkom poli (NFC) umožňuje jednoduché spárovanie mobilných zariadení a tabletov s tlačiarňami. V prípade zariadení bez NFC je možné aj párovanie pomocou čiarového kódu, ktoré umožňuje rýchle a jednoduché spárovanie.
Robustný dizajn
Vieme, aké frustrujúce môžu byť oneskorenia. Model TM-P20 je vybavený celým radom funkcií, ktoré zaručujú bezproblémovú a nepretržitú prevádzku. Aby sa predišlo týmto drobným nepríjemnostiam, zariadenie je odolné voči pádu z výšky až 150 cm a vďaka voliteľnému mäkkému puzdru spĺňa aj certifikáciu IP-54 pre odolnosť voči nárazom a vode.
Jednoduché používanie
Vďaka jednoduchému a intuitívnemu ovládaniu a svetelným kontrolkám LED je používanie tlačiarne hračkou. Dávkové plnenie papiera zabezpečuje veľmi jednoduché dopĺňanie aj na cestách.

Základné funkcie
- Ľahká a kompaktná:Ideálna na tlač účteniek a vstupeniek na cestách

-Tlač ePOS:Umožňuje tlačiť z akéhokoľvek mobilného zariadenia bez potreby inštalácie ovládačov.

-Dlhá výdrž batérie: Vydrží až 26 hodín nepretržitej prevádzky. (Nabíjačka je súčasťou balenia.)

-Párovanie pomocou technológie NFC a čiarových kódov:Jednoduché spárovanie mobilných zariadení a tabletov s tlačiarňou-Vysoká rýchlosť tlače:Až 100 mm/s na rýchlu tlač potvrdeniek a transakcií.

EPSON
C31CE14021
8715946545783

Tabuľka dát

Záruka
12 Měsíc(ů)
Rozhranie
WiFi
Technológia tlače
Termo
Typ tlačiarne
Mobilné
Kategória
Professional