Wonder Dash chytrý robot


181,43 €
s DPH

151.19 € bez DPH


Wonder Dash chytrý robotDash je chytrý robot nabitý schopnosťami. Dokáže dať výrazne najavo svoju osobnosť, interaktívne reaguje na prostredie alebo dôsledne počúva Vaše príkazy. Akonáhle ho vybalíte z krabice, ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: WS-DA01


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Wonder Dash chytrý robot

Dash je chytrý robot nabitý schopnosťami. Dokáže dať výrazne najavo svoju osobnosť, interaktívne reaguje na prostredie alebo dôsledne počúva Vaše príkazy. Akonáhle ho vybalíte z krabice, hneď začne projavovať svoju neposednú povahu a okamžite nadchne celú rodinu aj triedu v školke alebo škole.

Pre Dash sú pripravené aplikácie pre chytré telefóny a tablety Wonder, Go, Path a Blockly, ktoré veľmi zábavnou formou umožňujú získať prvú skúsenosť s programovaním a robotikou. Meniť povahu robota, učit ho riešiť rôzne úlohy alebo ovládať jeho pohyby je až návykovo zábavné. Aplikácie sú nastavené tak, aby si edukatívnu hru s Dash mohli vychutnávať deti bez schopnosti čítať, ešte v předškolskom veku, až po dospelých, ktorí sa rozhodli prísť na chuť kúzlu programovania.

Chytrý robot Dash zďaleka nepredstavuje iba skvelú zábavnú hru. Ako veľmi efektívna didaktická pomôcka, rozvíjajúca logické myslenie a pomáhajúca pochopiť princípy kybernetiky, je veľmi využívaná na rozvoj detí v rodinách a v školstve.

Aplikácia Go:
Štartovacia aplikácia Go uvedie roboty Dash a Dot do hry. Nastavte robotom mená a ďalšie vlastnosti, ktoré ich budú sprevádzať v priebehu ďalších aktivít. Zistite jako sa pohybujú a jako sa vyjadrujú zvukmi a svetlami. Pokiaľ máte viac robotov Dash a Dot, zoznámte ich vzájomne. Ovládajte ich a bavte svoje okolie.
Cieľ aplikácie: Aplikácia zoznamuje so základnými možnosťami ovládania robotov.

Aplikácia Go je zdarma pre chytré telefóny a tablety so systémom iOS od verzie 8.0 alebo Android od verzie 4.4 s podporou Bluetooth 4.0.

Aplikácia Path:
V aplikácii Path naučíte Dash plniť úlohy na farme alebo prechádzať závodnú dráhu. Jednoducho mu na displeji telefónu alebo tabletu nakreslite dráhu pohybu a vložte do nej úlohy a príkazy, ktoré bude po ceste plniť.
Cieľ aplikácie: Aplikácia učí základom algoritmov, správnemu zadávániu poradia príkazov, sledovanie ich plnenia, využitia senzorov a udalostí v priebehu cesty a riešeniu problémov.

Aplikácia Path je zdarma pre chytré telefóny a tablety so systémom iOS od verzie 8.0 alebo Android od verzie 4.4 s podporou Bluetooth 4.0.

Aplikácia Blockly:
Posúvaním farebných blokov po obrazovke zostavíte v aplikácii Blockly program pre roboty Dash alebo Dot. Bloky predstavujú jednoducho zrozumiteľné inštrukcie. Napríklad ako sa má robot pohybovať, čo má urobiť, keď sa stretne s iným robotom, ako má reagovať na zvuk, na blízky predmet, čo má urobiť pri stlačení tlačítka a podovne. Naprogramujte svoje vlastné nápady alebo nájdite riešenie pripravených zadaní.
Cieľ aplikácie: Vďaka prehľadnej vizualizácii kódovania Blockly sprístupňuje programovanie užívateľom od 8 rokov. Zďaleka nielen deti si v ňom precvičia stavbu algoritmov, zostavovania sekvencie príkazov, kontrolu ich prevedenia, podmienené príkazy, cykly, prácu s výstupmi senzorov, spracovanie udalostí a kreatívny prístup k riešeniu problémov.

Aplikácia Blocky je zdarma pre chytré telefóny a tablety so systémom iOS od verzie 8.0 alebo Android od verzie 4.4 s podporou Bluetooth 4.0.

Aplikácia Wonder:
Wonder je nový programovací jazyk pre kódovanie spôsobom blízkým tom ako myslíme. S jeho pomocou aplikácia Wonder pomáha preniesť prirodzené ľudské myšlienky do podoby programu. Vysoko intuitívnym postupom zaznamenajte svoj zamer a lepčie pochopte jeho kódovanie pre robota. Riešte niektorú zo stoviek predpripravených úloh, ktoré Vás postupne prevedú celou problematikou, alebo si zostavte vlastné projekty.
Cieľ aplikácie: Aplikácia Wonder viac sprístupňuje robotiku deťom vo veku od 8 rokov.

Aplikácia Wonder je zdarma pre chytré telefóny a tablety so systémom iOS od verzie 8.0 alebo Android od verzie 4.4 s podporou Bluetooth 4.0.

Rozšiřujúce príslušenstvo:
Už v základnom balení robota Dash získate mechanicky rozšiřujúce príslušenstvo 2x Building Bricks Connector. Jedná sa v princípe o uši, ktoré po nasadení na hlavu robota umožnia jeho dalšie úpravy s využitím štandardných kociek stavebnice LEGO (kocky LEGO nie sú súčasťou balenia).


Jedným z mnoha ďalšieho rozšíriteľného příslušenstva dodávaných samostatne je Launcher. Nabíjanie katapultu pripevneného za hlavu robota a streľbu loptičiek môžete plne ovládať z aplikácie a dokonca ich využiť ako programom riadenú aktivitu.


Prestížne ocenenia:
Roboti Dash a Dot značky Wonder sa stali v oblasti chytrej edukatívnej zábavy fenoménom a nazbierali sériu prestížnych ocenení:

2015 National Parenting Gold, Time to Play Magazine 2015 Holiday Most Wanted List, Opening Minds Innovation for Schools, ISTE Best of Show for Schools

Obsah balenia:
robot Dash, 2x Building Bricks Connector, napájací kábel (micro USB)

Vlastnosti:
Interaktívna hračka pre deti od 5 rokov
Vzdelávacia pomôcka
Kompatibilná s chytrými telefónmi a tabletmi s iOS od verzie 8.0 alebo Android od verze 4.4 a podporou Bluetooth 4.0
Kompatibilná s aplikáciami Go, Path, Blockly, Wonder
S rozširiteľným príslušenstvom Xylophone (nie je súčasťou balenia) kompatibilná tiež s aplikáciou Xylo
Možnosť diaľkového ovládania z chytrého telefónu alebo tabletu
Možnosť programovania z aplikácie pre kompatibilný chytrý telefón a tablet
Vzájomná interaktivita medzi viacerými robotmi
Bezdrátová komunikácia cez Bluetooth 4.0
3 integrované mikrofóny
1 integrovaný reproduktor
Svetelné oko: 12 bielych LED
Svetelné uši: farebné LED
Svetlo na hrudi: farebné LED
Zadné svetlá: červené LED
3 senzory vzdialenosti od prekážok
4 infračervené vysielače
Precizne ovládánie jazdy
Otáčanie a náklon hlavy
Integrovaná batéria s výdržou až 5 hodín hry
Nabíjenie pomocou priloženého kablu (micro USB) z počítača s USB výstupom alebo po pripojení k externej nabíjačke (nie je súčasťou balenia)
Kvalitné a odolné spracovanie

WONDER
WS-DA01
857793005008

Tabuľka dát

Kategória
Hračky
Smart
Áno