4.95
  • 5
    19
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Panasonic zastřihovač ER-GK60-S503


55,86 €
s DPH

46.55 € bez DPH


Premiéra nového nástroje na jemnou, rychlou a presnou úpravu ochlupení, obzvlášte v citlivých oblastech.Ochranný pevný brit se širokými okrajiEfektivne zachycuje ochlupení a zároven zabranuje podráždení pokožky. Pevný spodní bri...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: ER-GK60-S503


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Premiéra nového nástroje na jemnou, rychlou a presnou úpravu ochlupení, obzvlášte v citlivých oblastech.

Ochranný pevný brit se širokými okraji
Efektivne zachycuje ochlupení a zároven zabranuje podráždení pokožky. Pevný spodní brit chrání pokožku, aby se pohyblivý horní brit nedotýkal kuže a nedošlo tak k poranení. A navíc se jednoduše používá a presne zastrihává. Vhodný pro jemnou úpravu pokožky Okraje pevného britu jsou široké a zaoblené, aby nedocházelo k podráždení pokožky. Mezery na pevném britu jsou také úzké, takže se do nich kuže jen tak nedostane.

Rovné provedení
Nove vyvinuté rovné provedení prináší jednoduché a presné holení s ovládáním na dotek prstu.

Stríhání na délku 0,1 mm
Brit o šírce 0,1 mm vás velmi hladce oholí. Na rozdíl od použití bezpecnostní žiletky lze ochlupení odstranit prímo a jednoduše bez holicí peny. * Délka zastrihávání približne 0,1 mm * Šírka pevného britu 0,1 mm

Nástavec pro citlivé oblasti
Špicky nástavce jsou zaobleny, aby nedošlo k poranení kuže. A mezi nástavcem a pokožkou zustává prostor približne 2 mm pro bezpecné holení bez rizika poranení mekké kuže v citlivých oblastech.

Jednoduché nastavení délky díky dvema hrebenovým nástavcum
Ochlupení na hrudi a na nohou mužete zastrihnout na požadovanou délku. K dispozici jsou dve ruzná nastavení délky nástavce (3 mm a 6 mm).

Hlavice ve tvaru písmene V
Hlavicí ve výhodném tvaru písmene V jednoduše a presne oholíte i obtížne prístupné oblasti bez poškození pokožky. Díky vodeodolnému provedení lze telesné ochlupení upravovat i ve sprše. Jednoduchá a hygienická údržba omýváním vodou.
PANASONIC
ER-GK60-S503
5025232864416