Forerunner 245 Music Black


334,63 €
s DPH

278.86 € bez DPH


Novinka! Očakávaná dostupnosť najskôr v máji 2019. Záväznú objednávku si môžete vytvoriť v e-shope s dodatočným upresnením termínu dodania. Ak to s behom myslíte vážne a navyše radi pri ňom počúvate hudbu,...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 753759217211
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Novinka! Očakávaná dostupnosť najskôr v máji 2019. Záväznú objednávku si môžete vytvoriť v e-shope s dodatočným upresnením termínu dodania.

Ak to s behom myslíte vážne a navyše radi pri ňom počúvate hudbu, tak Forerunner 245 Music ponúka všetko čo potrebujete pre základný až pokročilý tréning s podporou vlastných tréningov a adaptívnych tréningových plánov > Garmin Coach. . Forerunner 245 Music je vylepšený o pokročilé bežecké metriky a funkcie, ktoré ste predtým našli len v modeloch vyšších rád. Štandardne vybavený plne-integrovaným optickým snímačom na zadnej strane hodiniek s možnosťou rozšírenia o voliteľný externý pulzomer (hrudný pás) a ďalšie ANT+ snímače pre beh a cyklistiku.
Používateľské rozhranie

Intuitívne tlačidlá umiestnené okolo veľkého, jasného farebného displeja poskytujú ideálny prehľad o nameraných dátach bez jeho zbytočného zakrývania pri ovládaní hodiniek. Samozrejmosťou je voliteľné ovládacie menu v slovenčine. Používateľské rozhranie okrem iného počíta s možným rozšíreniami funkcií, zobrazením hodiniek a rôznych widgetov, ktoré umožnia vytvoriť originálne hodinky. Všetko bude dostupné vďaka novej službe > > > Connect IQ™ store.
_neurčený
753759217211