Approach S60 Black Lifetime


405,08 €
s DPH

337.57 € bez DPH


Spoľahlivé golfové hodiny s jedinečným štýlom a bezkonkurenčnými funkciami. ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 753759172800
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Spoľahlivé golfové hodiny s jedinečným štýlom a bezkonkurenčnými funkciami.

Approach S60

Approach® S60 v sebe spájajú detailné mapovanie ihriska CourseView a informácie na veľkom farebnom dotykovom displeji, a to všetko priamo na vašom zápästí. Vylepšené sledovanie hry Autoshot meria vzdialenosti rán a automaticky ich zaznamená do vášho konta na Garmin Connect pre následné analýzy vašej hry. Vďaka funkcii PlaysLike Vzdialenosť môžete presnejšie zvoliť palice pre rany do kopca alebo z kopca na viac ako 40 000 ihriskách po celom svete.

Zostaňte v spojení na ihrisku a mimo ihriska vďaka smart notifikáciám z vášho smartfónu a zostaňte aktívni vďaka monitorovaniu dennej aktivity. Prispôsobte si svoje hodiny novými vzhľadmi hodín a aplikáciami z Connect IQ store alebo jednoducho vymeňte QuickFit náramky podľa vášho štýlu a nálady.

_neurčený
753759172800