quatix 5


475,50 €
s DPH

396.25 € bez DPH


Stvorený pre všetkých námorníkov - či už ste oddaný plachtám alebo motorom. quatix™ 5 sú unikátne námorné a jachtárske hodinky s GPS, ktoré poskytujú širokú škálu rôznych asistenčných a navigačných funkcií...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 753759178253
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Stvorený pre všetkých námorníkov - či už ste oddaný plachtám alebo motorom. quatix™ 5 sú unikátne námorné a jachtárske hodinky s GPS, ktoré poskytujú širokú škálu rôznych asistenčných a navigačných funkcií. Dokážu tiež fungovať ako diaľkový ovládač zabudovanej námornej navigácie, autopilota (GHC 20) alebo audio systému na palube, prípadne zobrazia dáta a informácie z kompatibilných zariadení (sonarové dáta, wind data, hĺbka, teplota vody, autopilot a pod). quatix™ 5 je ďalej vybavený výškomerom, barometrom, 3D kompasom, snímačom teploty okolia, prílivovými tabuľkami ale tiež funkciou MOB (man-over-board) - muž cez palubu.
Hodinky qutatix® 5 dopĺňajú kompletnú ponuku série fénix™ 5S/5/5X Zachovali sa všetky preferované vlastnosti, ktoré boli oceňované nielen profesionálnymi športovcami, horskými vodcami, ale aj bežnými používateľmi. Výnimočne presné za každých podmienok. Spoľahlivo vás navigujú za každým dobrodružstvom a bezpečne na ceste späť domov.

ŠPECIALIZOVANÉ JACHTÁRSKE FUNKCIE - quatix™ 5 dokáže kombinovať pokročilé jachtárske prístroje v jedných hodinkách. Jednoducho napríklad nastavíte virtuálnu štartovaciu líniu medzi dvoma bodmi (súradnicami). Následne Vás po prepočte informuje o vzdialenosti k štart. línii, potrebnej rýchlosti a ostávajúcom čase do štartu. S plavidlom tak dokážete prekročiť líniu štartu pri maximálnej rýchlosti a v požadovanom čase štartu pretekov. Po prekročení línie štartu, sa quatix™ 5 automaticky “prepne” do režimu TACK ASSIST a informuje používateľa o reálnom smerovaní plavidla a optimálnom uhle pri plachtení. Jedine s hodinkami quatix™ 5 dokážete dokonale a efektívne ovládať vašu plavbu.

DÁTOVÝ STREAM ÚDAJOV Z NMEA 2000

Pokiaľ sa rozhodnete využiť všetky funkcie quatix™ 5 a chcete aby zobrazoval aj ďalšie požadované dáta z integrovanej námornej siete NMEA 2000, tak budete potrebovať kompatibilný chartplotter alebo windmeter Garmin zo sérií GPSmap 722 / 922 / 1022/ 74xx / 84xx alebo GNX wind marine instruments. Po pripojení hodiniek ku kompatibilnému zariadeniu si môžete na displeji zobrazovať dáta ako GPS pozícia, rýchlosť a kurz, navigačné údaje dostupné cez GPS na palube, teplota vzduchu, hĺbka, rýchlosť a teplota vody, vietor (zdanlivý, na hladine, VMG to wind). Tiež môžete využiť automatické označenie pozície MOB, jednoducho stlačením tlačidla na hodinkách.

NAPLÁNUJTE SI PLAVBU DOMA

Pre prípravu a analýzu navigačných dát môžete využiť PC/MAC aplikáciu >>>HomePort™<<<. Po pripojení hodiniek k počítaču, jednoducho dokážete analyzovať všetky získané dáta a využiť ich napríklad pre prípravu ďalších plánov. Ak využívate na navigáciu iPad®, iPhone®5 alebo iPhone 4s, tak Garmin má pre Vás aplikáciu BlueChart® Mobile, s ktorou dokážu hodinky Quatix™ komunikovať bezdrôtovo. Získate tak okamžitý prístup k vašim dátam z hodiniek bez fyzického pripojenia s uvedeným ziariadením.

DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE VÁŠHO AUTOPILOTA

Ďalšou z úžasných funkcií je možnosť diaľkového ovládania zabudovaného autopilota zo série GHP REACTOR™ AUTOPILOT (GHC 20)) na palube plavidla. Takto môžete kdekoľvek v dosahu snímača prebrať kontrolu nad ovládaním autopilota priamo na hodinkách alebo jednoducho si nechať zobrazovať informácie na displeji hodiniek.
_neurčený
753759178253