vívoactive 3 Music


271,63 €
s DPH

226.36 € bez DPH


Svoju obľúbenú hudbu si nosíte priamo na zápästí s vívoactive 3 Music. Smart hodinky s GPS, snímačom pulzu Garmin Elevate na zápästí a predinštalovanými športovými aplikáciami sú stvorené pre aktívny životný ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 753759203795
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Svoju obľúbenú hudbu si nosíte priamo na zápästí s vívoactive 3 Music. Smart hodinky s GPS, snímačom pulzu Garmin Elevate na zápästí a predinštalovanými športovými aplikáciami sú stvorené pre aktívny životný štýl.

Tieto športové smarthodiny so vstavaným GPS majú viac ako 15 predinštalovaných športových aplikácií a sú pripravené aj platiť cez Garmin Pay™ , takže môžete nechať svoj telefón a peňaženku doma.

vívoactive 3 Music zaznamenáva všetky vaše aktivity počas celého dňa. Počas behu, plávania, cyklistiky, lyžovania, golfu, pádlovania či turistiky počíta vaše kroky, spálené kalórie a v priebehu dňa monitoruje váš tep vďaka optickému pulzomeru Garmin Elevate priamo na vašom zápästí. Na veľkom, farebnom, perfektne čitateľnom dotykovom displeji s vysokým rozlíšením sa zobrazia smart notifikácie z vášho smartfónu - prichádajúce hovory, sms, maily a iné upozornenia. Hodinky sú ľahké, a zároveň odolné voči nárazom.

Svoje hodinky si prispôsobíte na mieru vďaka viac ako 1 300 aplikáciám, dizajnom zobrazovaných hodín, dátovým poliam a miniaplikáciám z Garmin Connect IQ™ store . Okrem toho si môžete vytvárať a sťahovať nové tréningy priamo do hodín. vívoactive 3 Music zaznamená tréningy, cviky, opakovania, série a oddychový čas.

vivoactive 3 Music
_neurčený
753759203795