vívofit jr. 2, The Resistance


85,70 €
s DPH

71.42 € bez DPH


Monitor aktivity pre vaše deti s novým dizajnom Disney, Marvel a Star Wars a farebným displejom. Vodeodolný monitor aktivity je špeciálne navrhnutý pre deti. vívofit jr.2 je pohod...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 753759187026
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Monitor aktivity pre vaše deti s novým dizajnom Disney, Marvel a Star Wars a farebným displejom.

Vodeodolný monitor aktivity je špeciálne navrhnutý pre deti. vívofit jr.2 je pohodlný a bezpečný na každodenné nosenie.

Vďaka vívofit jr. App,bezplatnej aplikácii k tomuto monitoru aktivity, rodičia motivujú svoje deti pomocou odmien a dobrodružstiev, ktorými odomykajú zábavné a náučné fakty. Rodičia môžu sledovať plnenie 60-minútového cieľa aktivít na deň vrátane krokov a monitorovania spánku dieťaťa. vívofit jr.2 tiež dáva rodičom možnosť spravovať a zadávať úlohy, nastaviť čas úlohy a odmeňovať, aby pozitívne podporili dobré správanie. Aplikácia je jednoducho kontrolovaná rodičmi pomocou kompatibilného Apple alebo Android mobilného zariadenia. Užívajte si vzácny čas strávený s rodinou aj vďaka novej aplikácii Dobrodružstvá a Toe-to-Toe™ krokovej výzve.

vivofit jr.2
© & ™ Lucasfilm Ltd.
_neurčený
753759187026