Approach S40 White Lifetime


271,63 €
s DPH

226.36 € bez DPH


Golfové hodiny s GPS, ktoré vyzerajú perfetkne na zápästí nielen na ihrisku, ale kedykoľvek. ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 753759230159
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Golfové hodiny s GPS, ktoré vyzerajú perfetkne na zápästí nielen na ihrisku, ale kedykoľvek.

Approach S40

Approach® S40 sú štýlové, ľahké golfové smart hodinky s kovovou lunetou a farebným, perfektne čitateľným dotykovým displejom. Vďaka citlivému GPS máte prehľad o vzvialenostiach na ihrisku. Vylepšené sledovanie hry Autoshot meria vzdialenosti rán a automaticky ich zaznamená do vášho konta na Garmin Connect™ pre následné analýzy vašej hry. Pre ešte presnejšie automatické zaznamenávanie svojej hry spárujete hodiny so snímačmi na golfové palice Approach CT10. Vďaka aplikácii Garmin Golf™ máte vo svojom komaptibilnom smartfóne komaptibilnom smartfóne prehľad - live skórovanie, automatický prenos skóre karty, možnosť prezrieť si všetky svoje štatistiky v reálnom čase počas hry aj po hre.

Zostaňte v spojení na ihrisku a mimo ihriska vďaka smart notifikáciám z vášho smartfónu a zostaňte aktívni vďaka monitorovaniu dennej aktivity. Prispôsobte si svoje hodiny novými ľahko vymeniteľnými Quick Release náramkami podľa vášho štýlu a nálady.

_neurčený
753759230159