vívosmart 4, Black/Slate, S/M


94,36 €
s DPH

78.63 € bez DPH


Tenký smart monitor aktivity spája módny dizajn so štýlovými kovovými prvkami a jasný, perfektne čitateľný displej. Nástroje pre monitorovanie zdravia a kondície využívajú pulzomer na zápästí...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 753759205201
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Tenký smart monitor aktivity spája módny dizajn so štýlovými kovovými prvkami a jasný, perfektne čitateľný displej.

Nástroje pre monitorovanie zdravia a kondície využívajú pulzomer na zápästí, celý deň sledujú úroveň stresu/námahy, v prípade potreby môžete na uvoľnenie použiť funkciu časovača dychového cvičenia. Monitoruje úroveň vašej kondície pomocou VO2 max a odhadne váš kondičný vek. Funkcia Body Battery™ monitoruje úroveň energie vášho tela.

vívosmart 4 s pokročilým sledovaním spánku odmeria počas noci úroveň nasýtenia krvi kyslíkom vďaka snímaču Pulse Ox na zápästí. Počíta vaše kroky, počet nastúpaných/zídených poschodí a odmeria čas vašej športovej aktivity. Profily aktivít chôdza, beh, joga, plávanie v bazéne a silový tréning s počítaním opakovaní prinesie do vášho cvičenia viac pohody a môžete sa sústrediť na správne prevedenie cvikov. Na displeji sa zobrazia sms, prichádzajúce hovory, emaily a iné upozornenia, ak pripojíte vívosmart 4 k svojmu smartfónu. Tiež môžete pozrieť, aké bude počasie, alebo ovládať prehrávač hudby vo vašom smartfóne.

V bezplatnej aplikácii Garmin Connect sa môžte zúčastňovať fitness výziev, plánovať a zdieľať svoj pokrok. Bezdrôtovo synchronizujte svoje údaje cez Bluetooth so svojím smartfónom do mobilnej aplikácie Garmin Connect Mobile app..

vívosmart 4
_neurčený
753759205201