Approach X40, Frost Blue/Midnight Blue


228,37 €
s DPH

190.31 € bez DPH


Ľahký, tenký smart golfový náramok s GPS vnesie štýl do vašej hry. Approach X40 je golfový náramok s GPS, s predinštalovanými mapami viac ako 40 000 ihrísk po celom svete. Na zápästí máte prehľad o ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 753759153533
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Ľahký, tenký smart golfový náramok s GPS vnesie štýl do vašej hry.

Approach X40 je golfový náramok s GPS, s predinštalovanými mapami viac ako 40 000 ihrísk po celom svete. Na zápästí máte prehľad o vzdialenostiach na začiatok, koniec a stred greenu, k prekážkam, zalomení a oblúkov. Pripojte k náramku snímač švihu TruSwing a tréning sa môže začať. S novou funkciou AutoShot game tracker nemusíte zaznamenávať svoje rany, náramok to spraví za vás.

Náramok má tiež funkciu monitora aktivity, takže počas dňa sleduje vaše kroky a vďaka Garmin Elevate pulzomeru na zápästí monitoruje váš pulz 24/7.

Approach X40

GARMIN
753759153533