Huawei Watch GT Runner Cierna


288,60 €
s DPH

240.5 € bez DPH


Modelová rada: Runner-B19STechnická špecifikácia DisplejVeľkosť: 1,43" Rozlíšenie: AMOLED 466 x 466, 326PPIPamäť: 4GB Rozmery: 46,4mm x 46,4mm x 11mmVáha: 38.5g (bez remienka) Remienok: ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 55028111
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Modelová rada: Runner-B19S


Technická špecifikácia
Displej
Veľkosť: 1,43"
Rozlíšenie: AMOLED 466 x 466, 326PPI
Pamäť: 4GB
Rozmery: 46,4mm x 46,4mm x 11mm
Váha: 38.5g (bez remienka)
Remienok:
Dĺžka: 140-210mm
Šírka: 22mm

Reproduktor: podporované
Mikrofón: podporované
Wi-Fi podporované
NFC: podporované
GPS: podporované
Bluetooth: BT5,2, podporuje BLE/BR/EDR

Softvérové špecifikácie
Monitorovanie srdcovej frekvencie
Automatické meranie SpO2
100+ cvičebných režimov
Hlasové navádzanie pri cvičení
Ovládanie hudby
Fáza mesiaca, príliv,východ a západ slnka
Stopky

Materiál: Polymérový kompozit + sklenený snímač srdcového tepu + keramické obruby

Pamäť
RAM: 4GB
ROM: 32 MB

Batéria: 451 mAh
Životnosť batérie: 14 dní bežného používania

Vode odolnosť: 5 ATM

Navrhnuté pre rýchlosť
HUAWEI WATCH GT Runner, sú navrhnuté pre rýchlosť a ibrali si nšpiráciu z mriežky športového auta, sú vybavené vyhĺbeným výstupkom, ktorý umožňuje priedušnejšie a pohodlnejšie nosenie.

Utekaj s ľahkostou a trénuj tvrdo
Odolné puzdro z polymérových vlákien, presadené keramickým povrchom a korunka z titánovej zliatiny leteckej kvality spolu vytvárajú silný, ľahký a pohodlný dizajn s hmotnosťou približne 38,5 g, ktorý vám pomôže dosiahnuť lepší výkon.

Pozrite si svoje údaje rýchlejšie
Pozrite si údaje, na ktorých vám najviac záleží, ako je tréningová záťaž, index bežeckých schopností, čas na zotavenie, plus nadmorská výška a počasie prostredníctvom ľahko čitateľného integrovaného ovládacieho panela. Jednoducho zdvihnite zápästie, aby ste videli svoje štatistiky a posuňte svoje bežecké schopnosti na ďalšiu úroveň.

Nízka spotreba, vysoká presnosť
Novo vylepšený modul srdcového tepu obsahuje osem fotodiód v kruhovom usporiadaní a dve sady svetelných zdrojov v kombinácii so zakrivenou sklenenou šošovkou pre pohodlné nosenie a zníženie rušenia vonkajšieho svetla. Algoritmus AI bol vylepšený, aby efektívnejšie odfiltroval signály šumu, čo umožňuje presné monitorovanie srdcového tepu aj počas namáhavého cvičenia.

Dynamické monitorovanie srdcového tepu
Úplne nový hardvérový upgrade TruSeen™ 5.0+ v HUAWEI WATCH GT Runner poskytuje výrazne vylepšené monitorovanie srdcovej frekvencie aj pri vysoko intenzívnom intervalovom tréningu. Zažite spoľahlivé merania, ktoré sa vyrovnajú údajom z hrudného pásu, s presnosťou 97 % do 10 bpm.

Rýchlejšie zameranie satelitom
Anténa je chránená materiálom z kompozitných vlákien a skrytá v očku hodiniek. Inovatívny dizajn plávajúcej antény výrazne znižuje hmotnosť a rušenie a zároveň poskytuje lepšiu konektivitu a výkon GPS.

Presná poloha
HUAWEI WATCH GT Runner podporuje 5 hlavných navigačných satelitných systémov, dvojpásmové súbežné hovory v reálnom čase, vyššiu rýchlosť vyhľadávania satelitov a presnejšie určovanie polohy.

Index bežeckých schopností
Ako efektívne a presne kvantifikovať bežecké schopnosti bolo pre bežcov vždy ťažkým problémom. Na základe vedeckého bežeckého programu HUAWEI TruSport™ spoločnosť Huawei predstavuje index bežeckých schopností, ktorý pomáha bežcom presne posúdiť ich bežecké schopnosti a úroveň.

Vizualizujte si svoj pokrok
Huawei Running Ability Index poskytuje hodnotenia založené na viacrozmerných údajoch vrátane historickej srdcovej frekvencie behu, tempa, vzdialenosti a frekvencie. Dostanete presný rozpis vašich aktuálnych bežeckých schopností a ich porovnanie s vašimi cieľmi. Získajte informácie potrebné na zostavenie osobných tréningových plánov a spoľahlivé zlepšenie vášho bežeckého výkonu.

Tréningové zaťaženie
Aby ste dosiahli svoje bežecké ciele, musíte trénovať tvrdo, ale aj inteligentne. Vďaka funkcii Weekly Training Load budete vedieť, aký je vhodný čas na odpočinok po vysokointenzívnom tréningu a aký je pre vás ten správny objem tréningu. Vyhnite sa zraneniam a dostaňte sa rýchlejšie tam, kde chcete.

Návrhy na tréning
S vašimi aktuálnymi bežeckými schopnosťami a tréningovým zaťažením ako základnými údajmi v kombinácii s mnohými ďalšími analýzami údajov vám HUAWEI WATCH GT Runner poskytuje vedecky zhodnotené tréningové údaje a návrhy, vrátane úrovne únavy, času zotavenia, intenzity aeróbneho a anaeróbneho tréningu, tréningových indexov, a viac. Objavte vhodnejší spôsob, ako upraviť svoj tréningový plán.

AI bežecký tréner
Prispôsobte si svoj tréningový plán na základe svojej výšky, hmotnosti a pohlavia, plus srdcovej frekvencie, vzdialenosti a frekvencie behov, tempa a ďalších. Rozdelené do 4 tréningových období – úvodné, upgrade, konsolidácia a redukcia – získate jasnú cestu, ktorá vám pomôže zlepšovať sa správnym tempom.

Váš tréner, váš plán
AI Running Coach vedecky analyzuje údaje o vašom týždennom tréningu a automaticky upraví váš bežecký plán na nasledujúci týždeň, aby ste vždy dosahovali dobrý pokrok. Prezrite si prehľadne zmapované tréningové správy v aplikácii HUAWEI Health App a zistite, ako blízko ste k dosiahnutiu svojich cieľov. Urobte z behu radosť, nie fuška.

Hlasové navádzanie v reálnom čase
Váš prispôsobený bežecký plán sa automaticky synchronizuje z aplikácie HUAWEI Health App do HUAWEI WATCH GT Runner, takže je vždy k dispozícii, keď si idete zabehať. A keď beháte, funkcia hlasového trénera v reálnom čase vám môže prostredníctvom zvukových upozornení oznámiť vašu srdcovú frekvenciu, tempo a ďalšie telesné údaje, ako aj vaše aktuálne tréningové ciele – čo znamená, že sa môžete viac sústrediť na svoju trasu.

2-týždňová výdrž batérie
HUAWEI WATCH GT Runner poskytuje až 14 dní výdrže batérie pri plnom nabití a až 7 dní výdrže batérie v scenároch intenzívneho používania. Dá sa nabíjať pomocou mobilného telefónu bezdrôtovo, čo vám umožní nabíjať ho kedykoľvek bez obáv o výdrž batérie.

Pohodlné ovládanie
HUAWEI WATCH GT Runner sú navrhnuté tak, aby vyhovovali vášmu každodennému životu. Použite ho na pohodlné prijímanie hovorov a ovládanie hudby, či už sa prehráva cez hodinky alebo telefón.

Celodenné informácie o zdraví
HUAWEI WATCH GT Runner podporuje celý rad funkcií monitorovania zdravia, vrátane upozornení na abnormálny srdcový tep, nepretržitého monitorovania krvného kyslíka, monitorovania spánku a správy menštruácie. Personalizovaný manažér zdravia na vašom zápästí.




HUAWEI
55028111
6941487240210

Tabuľka dát

Farba
Čierna
Kategória
Hodinky
Kompatibilita
Android
iOS
Senzory
Akcelerometer
GPS
gyroskop
Zobrazenie času
Kombinované
Smart
Áno
Farba remienka
Čierna
Materiál remienka
Fluórový elastomér
Dizajn
Športové