GARMIN LILY, Classic, Dark Bronze/Paloma, Italian Leather


255,15 €
s DPH

212.63 € bez DPH


MALÉ A ŠTÝLOVÉ. KLASICKÉ, ABY DOPLNILI VÁŠ OUTFIT. MODERNÉ, ABY SLEDOVALI VÁŠ POHYB.Také malé smart hodiny, ktoré dokážu tak veľa, ste ešte nevideli. Na jasnom, diskrétnom displeji so štýlovým vzorom sa zobrazia všetky potrebné informác...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 010-02384-B0


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
MALÉ A ŠTÝLOVÉ. KLASICKÉ, ABY DOPLNILI VÁŠ OUTFIT. MODERNÉ, ABY SLEDOVALI VÁŠ POHYB.
Také malé smart hodiny, ktoré dokážu tak veľa, ste ešte nevideli. Na jasnom, diskrétnom displeji so štýlovým vzorom sa zobrazia všetky potrebné informácie a stačí len pohnúť zápästím.

MALÉ, ŠTÝLOVÉ a SMART. Prvé svojho druhu od spoločnosti Garmin s neuveriteľne malým púzdrom hodín len 34 mm a so vzorovaným ciferníkom. Stačí len otočiť zápästím alebo ťuknúť a zobrazí sa jasný dotykový displej.
KLASICKÝ alebo ŠPORTOVÝ ŠTÝL. Na výber máte z viacerých farebných dizajnov s remienkami z pravej talianskej kože alebo so silikónovými remienkami, aby ste vždy mali ten správny doplnok pre váš aktuálny look.
GARMIN
010-02384-B0
753759266486

Tabuľka dát

Farba
Hnedá
Kategória
Hodinky
Senzory
GPS
Smart
Áno
Farba remienka
Hnedá
Materiál remienka
Silikón
Dizajn
Športové