Garmin Nylonový remienok UltraFit 26 - Gray


41,82 €
s DPH

34.85 € bez DPH


Ultra ľahký nylonový remienok UltraFit 26mm. Remienok je zároveň mimoriadne odolný, elastický s nastaviteľnou dĺžkou. Použitý materiál remienka UltraFit je príjemný na dotyk a vhodný na denné nosenie. Dvojvrstvový nylonový materiál pre funk...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 010-13075-00


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Ultra ľahký nylonový remienok UltraFit 26mm. Remienok je zároveň mimoriadne odolný, elastický s nastaviteľnou dĺžkou. Použitý materiál remienka UltraFit je príjemný na dotyk a vhodný na denné nosenie. Dvojvrstvový nylonový materiál pre funkčné použitie počas aktivity. Anti-bakteriálna vrstva umožní uvolnenie potu.

Nylonový remienok UltraFit 26 - Black je dostupný ako súčasť originálneho balenia hodiniek zo série Enduro™ a zároveň kompatibilný z hodinkami zo série fénix 6X, tactix Delta, Descent™ Mk1/2, Quatix 6X, Foretrex 601/701.
GARMIN
010-13075-00
753759270582

Tabuľka dát

Kategória
Remienky