5
  • 5
    5
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Xiaomi Amazfit Inteligentné hodinky Bip S Čierne


70,69 €
s DPH

58.91 € bez DPH


Šialene dlhá výdrž, nový displej a nízku cenu - nástupca a vylepšená verzia populárnych hodiniek Amazfit Bip prichádza - Amazfit Bip S Predná strana obsahuje 1,28 reflektívny farebný TFT displej s rozlíšením 176 ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 6972596100003
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Šialene dlhá výdrž, nový displej a nízku cenu - nástupca a vylepšená verzia populárnych hodiniek Amazfit Bip prichádza - Amazfit Bip S

Predná strana obsahuje 1,28 reflektívny farebný TFT displej s rozlíšením 176 x 176 pixelov. Výrobca použil svoju najnovšiu technológiu pre tento typ displeja, rovnakú ako v prípade Amazfit Stratos 3. Displej chráni tvrdené sklo Corning Gorilla 3 s 2,5D zahnutím.
Displej ponúkne omnoho krajšie farby, pricom si zachováva dokonalú viditelnost aj na priamom slnku. Cím viac svetla na displej dopadá, tým lepšie ho je vidno. Samozrejme, obsahuje aj podsvietenie. Displej je aj napriek tomu, že je zapnutý neustále, velmi šetrný.
Po dizajnovej stránke velmi nezmenili. Základ zdedili po svojom predchodcovi. Rozmery samotných hodiniek sú 42 × 35,3 × 11,4 mm a hmotnost len 31 gramov. Vdaka tomu ich na ruke takmer nebudete cítit.
Obsahujú štandardný 20 mm remienok vyrobený zo silikónu. Telo hodiniek je vypracované z polykarbonátu.
Najväcším lákadlom nových Amazfit Bip S je rozhodne ich výdrž. Obsahujú 200 mAh batériu, ktorá hodinky udrží „pri živote“ až 40 dní v prípade denného používania. V stand-by režime vydržia 90 dní a pri neustále zapnutom GPS to je 22 hodín.
Vo výbave nechýba vysoko presný GPS modul s podporou Glonass, ktorý dodáva spolocnost Sony. Samozrejmostou je aj vlastný snímac tepu BioTracker PPG. Hodinky sú tiež vybavené 3-osovým akceletometrom a 3-osovým geomagnetickým senzorom.
Pre pripojenie so smartfónom využívajú novší Bluetooth 5.0 LE, ktorý je menej nárocný na batériu. Hodinky obsahujú 10 športových režimov a majú stupen vode odolnosti 5ATM so snímaním plávania.
Medzi funkciami nájdeme aj možnost vzdialeného ovládania hudby na Vašom smartfóne, 24-hodinové snímanie tepu ci prijímanie notifikácií z aplikácií.
Súčastou funkcionalít v hodinkách je Huami-PAI, systém hodnotenia zdravotného stavu, ktorý meria vplyv fyzickej aktivity na tvoje srdce a vedie ta k dlhšiemu a zdravšiemu životu.

Technická špecifikácia
Rozmery: 42 x 35,3 x 11,4 mm
Váha: 31g (s popruhom) a 19g (bez popruhu)
Materiál tela: Polycarbonát
Materiál remienka: Silikon a pre pokožku priatelské TPUS
Dlžka remienka: 110 mm (dlhá), 85 mm (krátka)
Šírka remineka: 20 mm
XIAOMI
6972596100003
6972596100003

Tabuľka dát

Farba
Čierna
Kategória
Hodinky
Smart
Áno
Dizajn
Športové