3
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0

GARMIN Instinct Tactical, Black


349,60 €
s DPH

291.33 € bez DPH


Dôverujte svojim inštinktom a prekonajte svoje limity! Keď sa spoľahnete sa nový Instinct™, budete mať istotu že sa svet môže spoľahnúť na Vás. Instinct™ sú univerzálne outdoorové smart-hodinky s GPS pre široké spektru...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 010-02064-70
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Dôverujte svojim inštinktom a prekonajte svoje limity! Keď sa spoľahnete sa nový Instinct™, budete mať istotu že sa svet môže spoľahnúť na Vás. Instinct™ sú univerzálne outdoorové smart-hodinky s GPS pre široké spektrum aktivít a praktické doplnkové použitie s ďalšími zariadeniami Garmin. Robustné púzdro hodiniek je vyrobené z kompozitných materiálov fibre-reinforced polymer s chemicky-tvrdeným sklíčkom odolným voči poškriabaniu. Mimoriadne odolná konštrukcia a ďalšie parametre spĺňajú armádne štandardy MIL-STD-810G pre vysokú odolnosť voči nárazom, plameňom a ponoreniu. Instinct™ zaznamená všetky údaje počas celého dňa podľa predvoleného profilu aktivity - od behu, turistiky cez bicykel, lyžovanie, pádlovanie, indoor tréningové aktivity až po plávanie v bazéne.

Nové modely Instinct Tactical rozširujú ponuku obľúbenej série > > >Instinct o pokročilejšie taktické modely so zodpovedajúcou výbavou. Instinct Tactical navyše ponúka možnosť duálneho zobrazovania súradníc polohy (2 formáty) s podporou optimalizovaného podsvietenia displeja v režime nightvision (nočného videnia). Taktickú výbavu ďalej dopĺňa tzv. utajený stealth režim hodiniek. Po jeho aktivovaní sa deaktivuje bezdrôtová komunikácia, optický pulzomer a tiež sa automaticky upraví úroveň podsvietenia displeja. Pre zoskok s padákom je dostupná funkcia Jumpmaster, ktorá umožňuje optimálne sledovať prebieh letu podľa typu zoskoku.
GARMIN
010-02064-70
753759242237

Tabuľka dát

Farba
Hnedá
Kategória
Hodinky
Senzory
GPS
Smart
Áno
Farba remienka
Hnedá
Materiál remienka
Silikón
Dizajn
Športové

Súvisiace produkty 1