4.75
  • 5
    3
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Garmin Approach S42 Rose Gold/Light Sand


278,24 €
s DPH

231.86 € bez DPH


Golfové smart hodiny s GPS sú navrhnuté tak, aby ste znižovali svoje skóre na ihrisku a zlepšili svoj štýl mimo ihriska.Hodiny s GPS Štýlové športové hodinky s GPS s možnostou využitia ako budík alebo casovac pre upozornenie na poma...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 010-02572-02


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Golfové smart hodiny s GPS sú navrhnuté tak, aby ste znižovali svoje skóre na ihrisku a zlepšili svoj štýl mimo ihriska.

Hodiny s GPS Štýlové športové hodinky s GPS s možnostou využitia ako budík alebo casovac pre upozornenie na pomalé tempo hry. Ak nie ste práve na ihrisku, môžete ich využívat ako bežné hodinky (cas, dátum, budík). Hodiny sú tiež vybavené automatickým šetriacim režimom podla denného svetla.
Hydratácia Sledovanie príjmu tekutín je velmi dôležité. Approach S42 vás upozorní, že je cas, doplnit tekutiny a zaznamenáva celkový objem prijatých tekutín pocas dna.
Menstrual cycle tracking Lepšie pochopíte svoje telo vdaka aplikácii Menštruacný cyklus. Sledujte detaily svojho cyklu, zaznamenávajte fyzické a emocné symptómy a osobné poznámky k pravidelnosti cyklu a prechodu do menopauzy. Získate rady k trénovaniu a stravovaniu v každej fáze aktuálneho cyklu.
Dotykový displej Ovládajte svoje hodinky jednoducho dotykom prsta - poklepaním alebo tahaním po displeji.
Dobíjatelná batéria Napájanie je zabezpecené nabíjatelnou lítium - iónovou batériou s výdržou cca 10 dní v režime hodín/15 hodín so zapnutým GPS.
citlivé GPS Vdaka vysokocitlivému GPS signálu máte spolahlivé informácie o vzdialenosti a tempe aj v nárocnejších podmienkach (pri stromoch, budovách ...).
Golf - Svet ihriská S Approachom sa nestratíte... S42 je vybavený predinštalovanou celosvetovou databázou viac ako 42 tisíc ihrísk vrátane Slovenska a Ciech s bezplatnou aktualizáciou existujúcich a nových ihrísk pocas celej životnosti zariadenia cez Garmin Express. Na obrázku nájdete znázornené mapové pokrytie.
SK menu Na slovenský trh je zariadenie dodávané s používatelskou príruckou v slovenskom jazyku.
Golf - Typ hry Zaznamenajte svoje výsledky v hre na rany a stableford (aj s HCP).
Prepojenie s PC Po skoncení hry si môžte preniest všetky zaznamenané údaje vašej hry cez USB port pre prepojenie s PC/MAC a zaznamenat všetko v bezplatnej aplikácii Garmin Connect™.
Golf - evidencia skóre Zlepšujte svoju hru... Evidencia skóre pre 1 hráca vrátane handicapu a ukladanie histórie vám slúžia ako motivácie pri dalšej hre.
Trasový pocítac S42 zaznamená skutocne prejdenú vzdialenost pocas hry a cas hry.
Golf - štatistika hry Sledujte si svoju podrobnú štatistiku hry - pocet patov, dosiahnutých jamkovísk, udržanie sa na fairway, GIR.
Golf - meranie dlžky rán Vdaka GPS prijímacu je možné velmi presne zmerat dlžku každej rany. Je jedno, ako komplikovane alebo dlho hladáte lopticku, vzdialenost je vypocítaná vzdušnou ciarou medzi miestom odpalu a dopadu lopticky.
Golf - Prehlad o vzdialenostiach S hodinkami na ruke máte prehlad o vzdialenosti aktuálnej GPS polohy na zaciatok, stred a koniec jamkoviska.
Vodotesnost 50 m Použitie môže prebiehat aj v nepriaznivom pocasí. Dážd, sneh, blato už nie sú nijakou prekážkou, nakolko zariadenie je vodotesné - odolné voci namoceniu, postriekaniu vodou. Hodinky sú vodotesné do 5ATM* - odoláva tlaku, ktorý zodpovedá hlbke 50 m. Viac informácií nájdete na stránke www.garmin.com/waterrating.
Bluetooth konektivita Funkcia smart upozornenia prostredníctvom Bluetooth® prepojenia s vaším smartfónom vás diskrétne informuje o prichádzajúcich e-mailoch, správach a iných upozorneniach z vášho telefónu.
Golf - Autoshot Funkcia Autoshot automaticky odmeria vzdialenost každej rany (okrem puttov) a automaticky zaznamená pozície rán pre spätnú analýzu na Garmin Connect. Je potrebné pripojenie k mobilnej aplikácii Garmin Connect.
Golf - Green View Stací stlacit len jedno tlacidlo kedykolvek pocas hry a na hodinkách sa zobrazí náhlad na green....
Golf - TruSwing Podrobnú analýzu svojej hry získate pripojením snímacov na palicu Approach CT10.
Golf - Layup/Doglegs Distances Na jasnom a dobre citatelnom displeji sú na mape zretelne vyznacené oblúkové vzdialenosti a zalomenia fairway.
Používarelské profily Okrem bežeckých funkcií (vzdialenost, cas, tempo) Approach S42 ponúka aj profil pre cyklistiku (upozornenia na cas/vzdialenost).
Vivofit - Spánok Nastavte si vo svojom profile režim spánok a Approach S42 monitoruje kvalitu odpocinku. Následne si štatistiku môžete pozriet v profile na Garmin Connect™ alebo priamo na svojom smrartfóne prostredníctvom bezplatnej aplikácie Garmin Connect™ Mobile.
Vivofit - Kalórie Sledujte svoj postup k dosiahnutiu vytúženej cielovej váhy prostredníctvom detailných záznamov kalórií, ktoré ste spálili pocas celého dna vrátane hodnoty bazálneho metabolizmu.
Vivofit - Ciel Podla úrovne aktivity Approach S42 sám priradí osobné a dosiahnutelné ciele každé ráno. Hned, ako dosiahnete tieto ciele, automaticky vás posúva k dosiahnutiu nového ciela na další den.
Vivofit - Pohybový indikátor Budte aktívni! K pohybu vás motivuje výzva na pohyb spolu so zavibrovaním po hodine bez pohybu. Každých 15 minút necinnosti sa rozsvieti další diel. Stací sa pár minút poprechádzat a výzva sa stratí.
GARMIN
010-02572-02
753759273101

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Zariadenie
Hodinky
Funkcie
Budík
GPS
Krokmer
Meranie vzdialenosti
Nabíjací
Prepojenie s mobilom
Vodeodolné
Materiál pouzdra
Nerezová ocel
Kompatibilní OS
Android
iOS
Určení
Dámské
Typ displeje
Jiné
Materiál řemínku
Silikon
Konektivita
Bluetooth
Typ batérie
Li-Ion
Jazyk rozhraní
Angličtina
Chytré funkce
Hledání telefonu
Integrované mapy
Navigace
Obchod s aplikacemi
Předpověď počasí
Režim spánku / nerušit
Vlastní ciferník
Hodinkové funkce
24hodinový režim
Budík
Datum
Den v týdnu
Kalendář
Osvětlení
Stopky
Ukazatel data
Časovač
Notifikace a zprávy
Notifikace z telefonu
Senzory a Hardware
Akcelerometr
GPS
Gyroskop
Součást balení
Dobíjecí kabel
Vyměnitelný řemínek
Ano
Zobrazení času
Digitální
Způsob ovládání
Kombinované
Sledování polohy a trasy
Pomocí GPS v hodinkách
Typ zapojení řemínku
20 mm Garmin QuickFit
Telefonování
Odmítnutí/přijetí hovoru na spárovaném telefonu
Tvar ciferníku
kulatý
Sklíčko
Minerální