5
  • 5
    2
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Garmin vívosport, Fuchsia Focus, S/M


105,59 €
s DPH

87.99 € bez DPH


Najtenší monitor aktivity s pulzomerom na zápästí a s GPS. Je až o 4 mm tenší. Štýlový, štíhly vívosport s Elevate pulzomerom sleduje váš pulz pocas celého dna priamo na zápästí. Diskrétny dotykový displej sa z...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 010-01789-21
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Najtenší monitor aktivity s pulzomerom na zápästí a s GPS. Je až o 4 mm tenší.

Štýlový, štíhly vívosport s Elevate pulzomerom sleduje váš pulz pocas celého dna priamo na zápästí. Diskrétny dotykový displej sa zobrazí len vtedy, ked to potrebujete a je perfketne citatelný na priamom slnku aj v tme. Vdaka vstavanému GPS precízne sleduje vaše prechádzky, túry, beh ci cyklo výjazdy.

vívosport pocíta vaše kroky, pocet nastúpaných/zídených poschodí a odmeria cas vašej športovej aktivity. Sleduje váš pulz pre presné pocítanie spálených kalórií. Monitoruje úroven vašej kondície pomocou VO2 max a odhadne váš kondicný vek. Nové profily aktivít a pocítanie opakovaní prinesie do vášho cvicenia viac pohody a môžete sa sústredit na správne prevedenie cvikov. Na displeji sa zobrazia sms, prichádzajúce hovory, emaily a iné upozornenia, ak pripojíte vívosport k svojmu smartfónu. Tiež môžete pozriet, aké bude pocasie, alebo ovládat prehrávac hudby vo vašom smartfóne.
GARMIN
010-01789-21
753759180690

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Zariadenie
Fitness náramky
Funkcie
GPS
Krokmer
Meranie tepu
Meranie vzdialenosti
Nabíjací
Prepojenie s mobilom
Vodeodolné
Výpočet spálených kalórií