4.61
  • 5
    20
  • 4
    6
  • 3
    1
  • 2
    1
  • 1
    0

Myš Modecom optická Volcano MC-GMX SILENT ASSASSIN GAMING


22,52 €
s DPH

18.77 € bez DPH


Koľkokrát ste hrali svoju obľúbenú počítačovú hru pre "posledné kolo" alebo "posledný zápas pre dnešok"? Pravdepodobne nie raz. A pravdepodobne neraz neskoro večer alebo dokonca v noci, nemôžete odísť od vašej obľúbenej hry. MODECOM GMX...
Dostupnosť: skladom Kód: M-MC-GMX-SILENT-ASSASSIN-100
Predpokladaný dátum expedície: 18.04.2024
Posledné kusy v sklade


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Koľkokrát ste hrali svoju obľúbenú počítačovú hru pre "posledné kolo" alebo "posledný zápas pre dnešok"? Pravdepodobne nie raz. A pravdepodobne neraz neskoro večer alebo dokonca v noci, nemôžete odísť od vašej obľúbenej hry.
MODECOM GMX Silent Assassin je myš pre hráčov, ktorí hrajú v noci, nechcú rušiť spolubývajúcich alebo rodinu hraním počítačových hier. Myš je vybavená ultra-tichými spínačmi a tichým rolovaním.
Celý model je doplnený moderným dizajnom, veľmi pohodlným na používanie, ruka nebude unavená ani po mnohých hodinách používania myši. MODECOM GMX Silent Assassin je vybavená snímačom PixArt PAW3327 a 6 plne programovateľnými tlačidlami.
Vylepšený vzhľad je navyše zdôraznený efektívnym podsvietením LED RBG s 16,7 miliónmi farieb. MODECOM GMX Silent Assassin je "tichý zabijak" v rukách skutočného hráča. Precízna, pohodlná, tichá - ideálna.

Technická špecifikácia:
Tlačidlá a rolovanie: tiché
Počet tlačidiel: 6 (plne programovateľných)
Senzor: PixArt PAW3327
Rozlíšenie: 600 - 6200 DPI
Podsvietenie: RGB 16,7 milióna farieb
Kábel: 1,8 m
Rozmery: 125 × 68 × 40 mm
Hmotnosť netto: 136 gram
Hmotnosť bez kábla: 90 gramov
Kompatibilné s Windows XP a vyššími verziami
MODE COM
M-MC-GMX-SILENT-ASSASSIN-100

Tabuľka dát

Typ snímača
optický
Pripojenie
Káblové
Maximálne rozlíšenie snímača
>2400 dpi
Kategória príslušenstva
Myši