4.8
  • 5
    17
  • 4
    2
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0

ASUS ROG STRIX SCOPE RX (CZ layout, Optical Mechanical, RX Red)


127,98 €
s DPH

106.65 € bez DPH


Herná optická mechanická klávesnica ROG Strix Scope RX. Stretnite sa so všetkými s ROG Strix Scope RX, prvú mechanickú herné RGB klávesnicou s exkluzívnymi optickými mechanickými spínačmi ROG RX Red. Tieto spínače majú životnosť 100 milióno...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 90MP0240-BKZA00
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Herná optická mechanická klávesnica ROG Strix Scope RX. Stretnite sa so všetkými s ROG Strix Scope RX, prvú mechanickú herné RGB klávesnicou s exkluzívnymi optickými mechanickými spínačmi ROG RX Red. Tieto spínače majú životnosť 100 miliónov stlačení klávesov a ponúkajú pevné lineárne úhozy s okamžitou odozvou. Každý spínač má navyše centrálny RGB LED, ktorá poskytuje každej klávese všestranné osvetlenia.

Klávesnica Strix Scope RX má tiež odolnosť proti vode a prachu IP56, vrchný kryt zo zliatiny a priechodku USB 2.0. Rovnako ako všetky herné klávesnice radu Strix Scope má pre hráčov FPS širšie kláves Ctrl a kláves Stealth. S klávesnicou ROG Strix Scope RX môžete s istotou vyraziť do boja.

Optické mechanické spínače ROG RX Red sú prvé, ktoré spoločnosť ROG vyvinula. Rozsiahly výskum, testovanie a ladenie vyústili vo spínače s aktivačný dráhou 1,5 mm pre bleskovo rýchle zadávanie. Aktivačný sila 40 g zabraňuje nechceným stlačeniam klávesov a pokračuje až na 55 g pre perfektnú spätnú väzbu.

Klávesnica ROG Strix Scope RX ponúka špičkovú odolnosť proti prachu a vode IP56 a zaisťuje tak dobrú ochranu pred vyliatím a prachom. Má tiež odolnú hornú dosku z hliníkovej zliatiny, ktorá poskytuje konštrukčné tuhosť pre dlhodobý a spoľahlivý výkon. Pre väčšie pohodlie vám priechodka USB 2.0 umožňuje pripojiť myš alebo flash disk či nabíjať mobilné zariadenia.

Technické parametre

Pripojenie: Káblové
Rozhranie: USB 2.0
Vzorkovacia frekvencia USB: 1000 Hz
Layout: CZ
Typ klávesnice: Opticko-mechanická
Typ spínača: ROG RX RED Optical Mechanical Switch
OS: Windows 10
Osvetlenie: RGB Per-Key
Rozmery: 440x137x39 mm
Hmotnosť: 1070 g
Farba: Čierna
ASUS
90MP0240-BKZA00
4718017812948

Tabuľka dát

Rozhranie
Drôtové USB
Kategória
Klávesnice
Lokalizácia
CZ