Roccat SOVA Gaming Lapboard, US Layout


121,20 €
s DPH

101 € bez DPH


Ak pri hraní na PC dávate prednosť kreslu alebo rovno posteli namiesto stoličky a stola, potom viete, že klasická kombinácia klávesnice a myši nie je pre tento štýl príliš vhodná. Našťastie spoločnosť ROCCAT prichádza s r...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: ROC-12-151
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Ak pri hraní na PC dávate prednosť kreslu alebo rovno posteli namiesto stoličky a stola, potom viete, že klasická kombinácia klávesnice a myši nie je pre tento štýl príliš vhodná. Našťastie spoločnosť ROCCAT prichádza s riešením a predstavuje špeciálnu hernú klávesnicu Sova. Tá je rozšírená o nadštandardne veľkú opierku zápästia a zabudovanú podložku pod myš z pravej strany. Celková plocha je 64,6 × 28 cm, klávesnica teda zároveň slúži ako doska, ktorú si oprite o nohy a budete pohodlne ovládať aj z gauča stratégiu alebo strieľačku.

Kľúčové vlastnosti

Herná klávesnica so zabudovanou opierkou a podložkou pod myš
Vhodná na hranie z gauča, postele, kresla
Ergonomicky upraviteľná spodná časť
USB hub a držiak na kábel od myši
Modré podsvietenie v 6 stupňoch
4 metre dlhý kábel
Hrajte pohodlne z gauča aj na PC

ROCCAT Sova sa dá prispôsobiť podľa vašich predstáv. Z vrchnej časti môžete vybrať opierku zápästia a podložku pod myš, otočiť ich a získať tým iný druh povrchu. V spodnej časti, ktorú pokladáte na svoje nohy, si zase vyberiete medzi rovným alebo ergonomickým tvarom. Medzi ďalšie vychytávky patrí zabudovaný USB hub, držiak na kábel od myši alebo odpojiteľný kábel s dĺžkou až 4 metre. Klávesnica je modro podsvietená a využíva pokročilý ovládací softvér Swarm, ktorý umožní nastavovanie makier, vytváranie profilov a mnoho ďalšieho.
ROCCAT
ROC-12-151
4250288181830