RAZER Orbweaver Chroma


124,39 €
s DPH

103.66 € bez DPH


Jedna ruka, nekonečo povelov, prichádza nový Orbweaver teraz vybavený funkciou Chroma, vďaka funkcii Chroma máte možnosť individuálneho prispôsobenia podsvietenia kláves v až 16.8 milióna farbách, keypad je vybavený mechanick...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: RZ07-01440100-R3M1
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Jedna ruka, nekonečo povelov, prichádza nový Orbweaver teraz vybavený funkciou Chroma, vďaka funkcii Chroma máte možnosť individuálneho prispôsobenia podsvietenia kláves v až 16.8 milióna farbách, keypad je vybavený mechanickými spínačmi s celkovo 30 plne programovateľnými tlačidlami, Plne programovateľný 8 smerový ovládač pre palec, O pohodlie pri dlhých hrách sa postará prispôsobiteľná podložka pre ruku, zápästie a palec, funkcia nekonečného makra, razer synapse povolený, neobmedzené množstvo profilov, obšitý kábel.
RAZER
RZ07-01440100-R3M1
8886419360162

Tabuľka dát

Kategória
Herné ovládače
Pripojenie
Drôtový
Určenie
Pre desktopy
Typ ovládaču
Keypad