Cyklomapa Benelux


115,33 €
s DPH

96.11 € bez DPH


Produkt Cyklomapa Benelux je digitálna vektorová mapa územia Belgicka, Holandska a Luxemburska určená pre satelitné GPS navigátory firmy Garmin. Obsah produktu: Cyklomapa Benelux obsahuje v...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 425001431603
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Produkt Cyklomapa Benelux je digitálna vektorová mapa územia Belgicka, Holandska a Luxemburska určená pre satelitné GPS navigátory firmy Garmin.



Obsah produktu:

Cyklomapa Benelux obsahuje verejnú cestnú sieť vrátene plánov miest, vodstvo, model terénu - vrstevnice, železničné trate, lesy, a pod.

Ďalej mapa obsahuje a podporuje automatický výpočet optimálnej trasy na cestných úsekoch a celej uličnej sieti a trialoch

Podporuje vyhľadávanie POI (reštaurácie, hotely, stanice, a pod) v mestách aj mimo miest

Podporuje zobrazenie 3D modelu terénu na kompatibilných GPS



Registrácia:

Mapový produkt je kódovaný a pre používanie sa odblokuje zadaním registračného kódu. Kód je generovaný na základe čísla CD, informácií o užívateľovi a navigátore. Číslo CD je nalepené na vnútornej strane CD obalu.



Podporované navigátory:

eTrex® Summit HC / Venture HC / Legend HCx / Vista HCx

GPSmap® 60Cx / 60CSx

GPSmap® 76Cx / 76CSx

GPSmap® 276C / 278

Colorado™ series*

Oregon™ series*

Dakota™ series*

Edge 605/705

nüvi® 550

zumo® series
GARMIN
425001431603