TOPO mapa - Belux PRO, microSD™/SD™


91,88 €
s DPH

76.57 € bez DPH


Produkt Topo BELUX Pro je digitálna vektorová mapa územia Belgicka a Luxemburska určená pre satelitné GPS navigátory firmy Garmin. Obsah produktu: Mapa územia Belgicka je v mierke 1:10.000 a mapa úz...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 4251250500239
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Produkt Topo BELUX Pro je digitálna vektorová mapa územia Belgicka a Luxemburska určená pre satelitné GPS navigátory firmy Garmin.

Obsah produktu:

Mapa územia Belgicka je v mierke 1:10.000 a mapa územia Luxemburska Benelux obsahuje verejnú cestnú sieť vrátene plánov miest, vodstvo, model terénu - vrstevnice (2-10m), železničné trate, lesy, a pod.

Nová verzia podporuje aj tzv. ACTIVE ROUTING - aktívne trasovanie (navigácia) podľa vašej aktivity.

ACTIVE ROUTING

Je inovatívny balíček funkcií, ktorý teraz obsahuje aj nová mapa Belux pre navigačné zariadenia zo série Montana, GPSmap 62, Oregon 6xx, Montana, Monterra. Používateľ si jednoducho zvolí druh aktivity (pešia turistika, hiking, horolezectvo, cestná alebo horská cyklistika) a GPS zariadenie prepočíta optimálnu a vhodnú trasu pre vašu cestu.

Topo BELUX je dokonalým spoločníkom pre pešiu turistiku, jazdu na bicykli, ale vhodne poslúži pre bežných prechádzkach na čerstvom vzduchu na celom území Belgicka i Luxemburska.

Nová verzia mapy umožňuje používateľom využívať nové a užitočné funkcie:

- výpočet optimálnej navigačnej trasy v rámci cestnej a uličnej siete

-výpočet optimálnej navigačnej trasy v rámci turisticky značených chodníkov a pod.

- zobrazenie a vyhľadávanie v databáze bodov záujmu (POI) - reštaurácie, hotely, parkoviská, doprava a mnohé iné

- Mapa obsahuje dáta DMT (digitálny model terénu) Ďalej mapa obsahuje a podporuje automatický výpočet optimálnej trasy na cestných úsekoch a celej uličnej sieti a trialoch

Podporuje vyhľadávanie POI (reštaurácie, hotely, stanice, a pod) v mestách aj mimo miest

Podporuje zobrazenie 3D modelu terénu na kompatibilných GPS
GARMIN
4251250500239