Garmin Prenosná taška pre 5" a 6" displeje


28,68 €
s DPH

23.9 € bez DPH


Taška je urcená na ukladanie a ochranu vášho zariadenia nüvi, Drive alebo zumo vrátane napájacieho kábla, nabíjacky a montážnych držiakov! Taška je vyrobená z odolného nylónu a obsahuje dve prehriadky uzatváratelné na zips...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 010-12101-01


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Taška je urcená na ukladanie a ochranu vášho zariadenia nüvi, Drive alebo zumo vrátane napájacieho kábla, nabíjacky a montážnych držiakov! Taška je vyrobená z odolného nylónu a obsahuje dve prehriadky uzatváratelné na zips. Uložené vo svojom vlastnom priestore, bude vaše zariadenie chránené pred poškriabaním zatial co druhá cast môže byt použitá pre uloženie káblov a držiakov. Kompatibilné s 4.3", 5.0" a 6.0" zariadeniami nüvi, Drive alebo zumo.
GARMIN
010-12101-01
753759115777

Tabuľka dát

Určenie
Pre GPS