Garmin - CYKLO mapa - Európa, microSD™/SD™


53,15 €
s DPH

44.29 € bez DPH


Produkt Cyklomapa Európy pre Garmin GPS je digitálna vektorová mapa územia vybratých štátov Európy - Albánosko*, Andora, Rakúsko, Belgicko, Bosna a Herzegovina*, Bulharsko, Chorvátsko, Cesko, Cyprus, Dánsko, Estónsko, Fínsko, ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 010-12347-01


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Produkt Cyklomapa Európy pre Garmin GPS je digitálna vektorová mapa územia vybratých štátov Európy - Albánosko*, Andora, Rakúsko, Belgicko, Bosna a Herzegovina*, Bulharsko, Chorvátsko, Cesko, Cyprus, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzko, Nemecko, Grécko, Madarsko, Island*, Taliansko, Kosovo*, Litva, Lotyšsko, Lichtenštajsko, Luxembursko, Mecedónsko*, Malta*, Monako, Cierna Hora, Holandsko, Nórsko, Polsko, Portugalsko, Rumunsko, San Marino*, Srbsko*, Slovensko, Španielsko, Švédsko, Švajciarsko, Anglicko a Vatikán.

Obsah produktu:

Mapové dáta pochádzajú z rôznych zdrojov vrátane komunitných máp OpenStreetMap (OSM) s podporou automatického výpoctu optimálnej trasy cestných úsekoch a celej ulicnej sieti a trialoch.

Cyklomapa Európy o.i. obsahuje verejnú cestnú siet vrátene plánov miest, vodstvo, model terénu - vrstevnice, železnicné trate, lesy, a pod.

Podporuje vyhladávanie POI (reštaurácie, hotely, stanice, a pod) v mestách aj mimo miest

Mapový produkt je dodávaný na microSD™/SD™ a pre jeho použitie je potrebné kartu vložit do kompatibilného navigátora.
GARMIN
010-12347-01
753759187682

Tabuľka dát

Typ príslušenstva
Ostatné