Garmin T 5 (mini) - obojok


315,54 €
s DPH

262.95 € bez DPH


Ponuka sledovacích obojkov pre psov od Garmin je teraz doplnená o nový model s menším a lahším obojkom T5 (mini), ktorý je vhodný hlavne pre menšie plemená. T5 (mini) s vysoko-citlivým prijímacom signálu GPS a GLONASS pomocou ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 010-01486-A4
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Ponuka sledovacích obojkov pre psov od Garmin je teraz doplnená o nový model s menším a lahším obojkom T5 (mini), ktorý je vhodný hlavne pre menšie plemená. T5 (mini) s vysoko-citlivým prijímacom signálu GPS a GLONASS pomocou signálu z dalších satelitou lokalizuje vášho psa rýchlejšie a zachytí polohu dokonca v hustom poraste alebo hlbokých roklinách. Obojok T5 (mini) je kompatibilný s Astrom 320 a Alpha 100. Spojenie technológií GPS a VHF vám dá prehlad o každom kroku vášho psa pri polovacke, záchranárskej cinnosti ci prechádzke vdaka dosahu až 6,5 km v závislosti od terénu. astro
Hlavné prednosti a vylepšenia obojok T5(mini)

MALÁ KOMPAKTNÁ VELKOST - dizajnovaný pre menšie plemená s hmotnostou od 7 kg do 24 kg s obvodom krku od 24 do 35.5 cm.
NÍZKA HMOTNOST - obojok T5 (mini) je v porovnaní so štandardným T5 lahší približne o 25%. Hmotnost komplet obojku je 198 g.
REŽIM SPÁNKU - v prípade potreby dokáže na dialku spustit režim spánku (vypnút obojok) pre úsporu energie a predlženie výdrže batérie.
MORE CONTROL - funkcia umožnuje vzdialene spustit na obojku vibráciu alebo zvukové upozornenie podla potreby (dostupné iba so zariadením Alpha 100).
HIGH UPDATE RATE - obnovovacia frekvencia obojku zvýšená už na každé 2,5 sekundy pre castejšiu aktualizáciu polohy psa.
REMOTE LIGHT - aktivujte si LED diódu integrovanú na obojku pre vyššiu bezpecnost a lepšiu viditelnost. LED osvetlenie je priamo viditelné až do dialky 90m. Pre Alpha 100 nastavitelné v rámci dosahu VHF. Pre Astro 320 dostupné nastavenie v rámci dosahu ANT+ cca 5m.
RESCUE MODE - po spustení sa obojok automaticky aktivuje do úsporného režimu s cielom predlžit výdrž batérie napr. pri dohladání zatúlaného psa.

ObojokT5 (mini)využíva rádiovú VHF technológiu k zistovaniu polohy psov v prostredí. Používanie rádiového VHF zariadenia je v Európe všeobecne regulované predpismi. Zariadenia T5 (mini) je schválený na používanie v niektorých krajinách EÚ, vrátane Slovenska. Priemyselná norma CE pod císlom CE0470(!) a CE0681(!). Používanie je povolené v niektorých krajinách Európy na konkrétnych frekvenciách.
GARMIN
010-01486-A4
753759145934

Tabuľka dát

Typ príslušenstva
Ostatné