Snímač kontroly tlaku v pneumatikách


89,41 €
s DPH

74.51 € bez DPH


Bezdrôtové monitorovanie tlaku v pneumatikách s nastaviteľnými tlakovými upozorneniami a tlakové trendy a grafy. Ľahko sledovať tlak v pneumatikách Náš systém kontroly tlaku v pneumatikách (TPMS) vám u...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 753759106782
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Bezdrôtové monitorovanie tlaku v pneumatikách s nastaviteľnými tlakovými upozorneniami a tlakové trendy a grafy.

Ľahko sledovať tlak v pneumatikách
Náš systém kontroly tlaku v pneumatikách (TPMS) vám umožní sledovať tlak v pneumatikách ľahko a pohodlne. Systém pracuje až so štyrmi (4) pneumatikami v akejkoľvek konfigurácii (nie je určený pre využitie v automobilovom priemysle). Jedno (TPMS) snímač je určený pre jednu pneumatiku (predáva sa samostatne, len pre kovový ventil).

Tyre Pressure Information At A Glance
Fasten 1 TPMS sensor to each metal tyre valve stem, then pair TPMS with your zu-mo® 390. TPMS uses ANT technology to deliver pressure data wirelessly to your zu-mo. View that real-time data right on your zu-mo display.
TPMS lets you set custom pressure thresholds. If tyre pressure changes, TPMS issues an alert. TPMS also enables you to monitor tyre pressure trends over time. With TPMS, it’s possible to detect a slow leak before it becomes a bigger problem.

Small and Smart
Our TPMS is the smallest motorcycle tyre pressure sensor on the market. Each TPMS sensor is powered by a single, replaceable battery that may last up to 18 months, depending on individual use. To preserve battery life, TPMS rests in low-power mode, then “wakes up” when movement is detected.



REAL TIME PRESSURE Conveniently and continuously monitor your tire pressure in real time at a glance. AUDIBLE, CUSTOMIZABLE ALERTS Customize pressure alerts for each wheel. Receive alerts when this pressure threshold is passed. PRESSURE TRENDS Track changes in your pressure over time to detect a slow leak before it becomes a big problem. SMALL AND SIMPLE TPMS is the smallest tire pressure sensor on the market. Simply fasten, pair with your zumo and ride.
GARMIN
753759106782
0753759106782