Chirp pre Geocaching


21,61 €
s DPH

18.01 € bez DPH


Pôvodná cena 24,90€ s dph! Novinka v ponuke voliteľného príslušenstva pre kompatibilné ručné navigátory Garmin. Chirp je bezdrôtový signalizátor, špeciálne určený pre ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 753759969820
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.


Pôvodná cena 24,90€ s dph!

Novinka v ponuke voliteľného príslušenstva pre kompatibilné ručné navigátory Garmin. Chirp je bezdrôtový signalizátor, špeciálne určený pre Geochaching a súvisiace aktivity. Chirp je odolný, vodotesný a poskytuje bezdrôtové spojenie s kompatibilnými GPS Garmin - viac na záložke Súvisiace produkty. Chirp sa môže jednoducho umiestniť do (alebo mimo) geo skrýše a neustále vysiela informácie (popis skrýše, hint, vzdialenosť a koordináty, počet návštev a pod.), ktoré tam majiteľ naprogramuje.



Hlavné prednosti

Chirp bol vytvorený predovšetkým pre Geocaching, takže je pripravený odolávať vonkajším vplyvom počasia a prostredia. Výdrž batérie je zabezpečená minimálne na 1 rok od jeho aktivácie. Skrýše vybavené týmto zariadením prinášajú ďalší rozmer využitia pre Geocaching. Vďaka bezdrôtovej komunikácií dokážete vašu skrýšu originálne sprístupniť a poskytnúť releventné informácie, napríklad aj pre multi-cache.



Tipy pre aplikovanie zariadenia v teréne

- Chirp nesmie byť umiestnený vnútri kovovej nádoby

- Chirp nesmie byť zahrabaný, alebo iným spôsobom zasypaný zeminou

- Chirp nesmie byť permanentne umiestnení pod vodou

- Chirp má dosah cca 10m a pre dosiahnutie maximálneho dosahu zabezpečte nekrytý výhľad

GARMIN
753759969820