LaCie Rugged BOSS 1TB SSD External 2.5" USB3.1/USB-C


484,04 €
s DPH

403.37 € bez DPH


1 TB externé SSD USB 3.1 Type-C Rugged BOSS od spoločnosti LaCie je zariadenie napájané z batérie, ktoré vám umožní kopírovať, kontrolovať a spravovať záznamy prakticky odkiaľkoľvek bez potreby prenosného počítača alebo ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: STJB1000800
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
1 TB externé SSD USB 3.1 Type-C Rugged BOSS od spoločnosti LaCie je zariadenie napájané z batérie, ktoré vám umožní kopírovať, kontrolovať a spravovať záznamy prakticky odkiaľkoľvek bez potreby prenosného počítača alebo stolného počítača.
Obsah je možné kopírovať na Rugged BOSS pomocou jeho portu USB 3.1 Gen 2 Type-C alebo integrovaného slotu pre SD karty rýchlosťou až 430 MB/s, pričom je možné kontrolovať súbory a sledovať dátové prenosy aj životnosť batérie pomocou integrovaného stavového displeja.
Obsah možno tiež skontrolovať, pomenovať a odstrániť pomocou aplikácie LaCie BOSS pre iOS a Android.
Ak jedno z vašich zariadení vyžaduje nabíjanie, Rugged BOSS sa dá použiť ako mobilná batéria a vďaka vstavanej odolnosti proti pádu, postriekaniu a prachu je dobre vybavený na zvládnutie života v exteriéri.

LaCie Rugged BOSS je kompatibilný so systémami so systémom Windows 10 alebo novším, ako aj s MacOS 10.12 alebo novším s dostupným portom Thunderbolt 3, USB 3.1 Type-C, USB 3.0 alebo USB 2.0.
Dodáva sa s portom USB 3.1 Type-C, ktorý je tiež známy ako USB 3.1 Gen 2 alebo USB 3.2 Gen 2, a je súčasťou dodávky je kábel USB 3.1 Type-C, kábel USB 3.0 Type-C na Type-A, kábel Lightning pre zariadenia so systémom iOS, kábel USB typu C pre zariadenia so systémom iOS a Android, kábel micro-USB pre zariadenia so systémom Android, napájací adaptér, odnímateľný kryt a adaptér pre karty micro SD na SD.
Ďalšiu ochranu poskytuje obmedzená trojročná záruka obnovy dát Rescue Data Recovery Services a súčasťou je aj 1-mesačné členstvo v programe Adobe Creative Cloud All Apps.

Storage Capacity 1 TB
Connection Interface 1 x USB 3.2 / USB 3.1 Gen 2 (USB Type-C)
Maximum Read Speed 430 MB/s
Internal Drive
Internal Interface SATA
Type Solid-State Drive
Form Factor 2.5"
Cooling System Passive
Environmental Resistance Drop
Dimensions (L x W x H): 36.0 x 110.0 x 136.0 mm
Weight: 0.51 kg


Obsah balenia:
LaCie 1TB Rugged BOSS USB 3.1 Type-C External SSD
USB 3.1 Type-C to Type-C Cable
USB 3.0 Type-C to Type-A Cable
Lightning Cable (for iOS)
USB Type-C Cable (for iOS & Android)
Micro-USB Cable (for Android)
Power Adapter
Removable Cover
microSD to SD Adapter
SEAGATE
STJB1000800
3660619407422

Tabuľka dát

Typ disku
Externý SSD
Rozhranie
USB-C
Formát
Iný
Použitie
Externý disk
Kapacita disku
1 TB